Ξέμεινε από CD το Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) Αγρινίου

Στην αναμονή για μία ακτινογραφία θα πρέπει να βρίσκονται όσοι ασθενείς θέλουν να βγάλουν μία απλή ακτινογραφία και δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν οι ίδιοι το CD, στο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ) Αγρινίου.

Σύμφωνα με καταγγελίες ασθενών στο agriniopress.gr η απάντηση που έχουν λάβει όταν θέλησαν να βγάλουν μία ακτινογραφία ήταν ότι θα πρέπει οι ίδιοι να αγοράσουν το CD, γιατί έχουν τελειώσει. Διαφορετικά θα πρέπει να μείνουν στο «περίμενε» για την ακτινογραφία τους, όσο σημαντικό και αν είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Το agriniopress.gr επικοινώνησε με τον Υποδιευθυντή του Κέντρου Υγείας, Βασίλειο Σκορδά, ο οποίος τόνισε πως έχει σταλεί από τις 2 Ιουλίου ως εξαιρετικά επείγον το έγγραφο από την υπηρεσία προς την 6η ΥΠΕ, από την οποία ζητά την προμήθεια των CD για την κάλυψη των αναγκών του.

Μάλιστα τονίζεται πως με την 6η ΥΠΕ έχει επικοινωνήσει και ο Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας και έλαβε διαβεβαιώσεις πως το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες και πριν εξαντληθούν τα CD λόγω της πληθώρας των εξετάσεων, το Κέντρο Υγείας είχε ζητήσει και είχε λάβει την συνδρομή του νοσοκομείου, λαμβάνοντας κάποια CD από αυτό, τα οποία όμως εκαντλήθηκαν εδώ και μιάμιση εβδομάδα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...