Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, απάντησε σε σχόλιο που έγινε στα social media σχετικά με την υγεία του πατέρα της.
Η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε σε ένα σχόλιο που έγινε στα social media, σχετικά με την περιπέτεια υγείας του Νίκου Χαρδαλιά.

Στην απάντησή της εκφράζει την οργή αλλά και την στεναχώρια της για τα σχόλια κάποιων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εκφράζουν ικανοποίηση χαρακτηρίζοντας το καρδιακό ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ως «ευχάριστο γεγονός».

Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά στην απάντησή της επισήμανε πως: «θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας».

Η απάντησή της

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα».

Πηγή: gazzetta.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...