Ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας «παγιδευμένα» με δηλητήριο μηνύματα (φωτο)

Ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας «παγιδευμένα» με δηλητήριο μηνύματα (φωτο)
Ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη: Μη χάνετε τον χρόνο σας στέλνοντας «παγιδευμένα» με δηλητήριο μηνύματα (φωτο)

19/02/2021 – 10:52

Την απάντησή της με ένα κείμενο – ξέσπασμα έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη σε όσους της στέλνουν μηνύματα επειδή καλεί στην εκπομπή της ανθρώπους με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ξέρετε κάτι; Ναι…καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικό γούστο αλλά δεν έχουμε διαφορετικά δικαιώματα. Δίνω βήμα σε τρανς γιατί μαθαίνω από εκείνους, ναι, προβάλλω “αυτά τα πρότυπα” γιατί μου αρέσουν περισσότερο από άλλα πρότυπα που βρίσκουν τον χώρο τους και αυτά στην τηλεόραση.

Όχι, δε με απασχολεί η καταγωγή του διπλανού μου, ούτε το χρώμα του, ούτε τα κιλά του ή η ιδιαιτερότητα του, γιατί μιλάμε για ανθρώπους. Μιλάμε για ανθρώπινα όντα με ψυχή. Κι εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία “σκατά σαν τα μούτρα μου”, ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ.

Σας ευχαριστώ που θεωρείτε πως έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο αλλά αν κάτι θα τολμούσα να αλλάξω (αν μπορούσα) θα ήταν ο τρόπος που διαχειρίζεστε το δικαίωμα του διπλανού σας να έχει την άποψη του και να μπορεί να μιλά και να εκφράζεται ελευθέρα όπως εσείς. Μη χάνεται το χρόνο σας στέλνοντας “παγιδευμένα” με δηλητήριο μηνύματα. Δε θα με αλλάξουν τα λόγια σας, γιατί αυτό που είμαι σήμερα το έχω αποφασίσει συνειδητά, χτίζοντας τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητα μου με τα χρόνια και συνειδητοποιώντας τι θέλω και τι δε θέλω από εμένα προς τους ανθρώπους και από εκείνους προς τα εμένα. Καλό ξημέρωμα (γενικά)».

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη:

«Κι εσείς που μου στέλνετε επιθετικά μηνύματα κατηγορώντας με ότι θα κάνω την κοινωνία “σκατά σαν τα μούτρα μου”, ανθρώπινα όντα είστε και σας συμπονώ»

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...