“Ξήλωσαν” τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από το facebook!

«Μπλόκο» στα προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έβαλε το Facebook, «κατεβάζοντας» τις προσωπικές τους σελίδες.

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκρινε ότι σχόλια και αναρτήσεις στα προφίλ των βουλευτών παραβιάζουν την πολιτική της εταιρείας και αποφάσισε να κατεβάσει τα προφίλ τους.

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για λυσσαλέα επίθεση η οποία όπως αναφέρει μάλλον δεν είναι τυχαία την ώρα που τα ποσοστά του κόμματος ανεβαίνουν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών.

Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, “ρίχνοντας” τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών.

Να τονιστεί πως “πέφτουν” όλα τα προφίλ χρηστών που παραπέμπουν στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ή έχουν απλά μια φωτογραφία Εθνικιστικού περιεχομένου.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...