Ξανάνοιξε η τρύπα στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας (Βίντεο)

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την επισκευή της τεράστιας τρύπας στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας και το πρόβλημα επανέρχεται καθώς η τρύπα ξανάνοιξε προκαλώντας προβλήματα στην ιαπωνική πόλη. Όπως αναφέρει το CNN το Σαββατοκύριακο η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο διακόπηκε και πάλι, καθώς ο δρόμος άνοιξε ξανά με την τρύπα να έχει βάθος περίπου επτά εκατοστά. 

Αριστερά, η τρύπα στις αρχές Νοεμβρίου και δεξιά ο δρόμος μετά τις επισκευές 

Στις αρχές του μήνα οι κάτοικοι της πόλης Φουκουόκα είχαν έρθει αντιμέτωποι με απίστευτες εικόνες. Η τρύπα μέσα σε λίγες ώρες είχε φτάσει να έχει μήκος 30 μέτρων και βάθος 15 μέτρων «καταπίνοντας» πεζοδρόμια και φανάρια. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, όμως είχαν σημειωθεί πολλές ζημιές.

Πολλά καταστήματα έφτασαν κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού, τα μέσα μαζικής μεταφοράς της περιοχής ακινητοποιήθηκαν και στο διεθνές αεροδρόμιο της Φουκουόκα κόπηκε το ρεύμα. Προβλήματα προκλήθηκαν ακόμα και σε διαδικτυακές υπηρεσίες τραπεζών ενώ χωρίς ρεύμα έμειναν για κάποιο διάστημα περίπου 800 νοικοκυριά.

Τελικά, ο δρόμος είχε δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία σε δύο μέρες έπειτα από εργασίες που έγιναν, αλλά όπως φαίνεται κάτι δεν πήγε καλά αφού η τρύπα έκανε πάλι την εμφάνισή της!

Δείτε βίντεο

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...