Ξανά στην κορυφή ο Ατρόμητος…Που νίκησε εύκολα τον Αμφίλοχο..Φωτό – ρεπορτάζ.

IMG_0158Ένα εύκολο απόγευμα είχε στο Δημοτικό γήπεδο Αντιρρίου ο Ατρόμητος με αντίπαλο τον Αμφίλοχο . Η ομάδα του Αντιρρίου ξεκίνησα δυνατά στο παιχνίδι και στο 20′ πήρε το προβάδισμα με δυνατό σούτ του Παπαποστόλου  έξω από την περιοχή που χρειάστηκε και την βοήθεια του δοκαριού για να καταλήξει στα δίκτυα του Σαπάντη. Το σκόρ του ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Καλαβρουζιώτης μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου θα σηκωθεί πιο ψιλά από όλους και θα κάνει με το κεφάλι το 2-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος θα πετύχει ακόμη ένα τέρμα  με τον Αλεξόπουλο. Μετά το τρίτο γκόλ του Ατρόμητου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και  έχασαν δύο πολύ καλέ ευκαιρίες με τον Τσιούνη στο 60′ που το σούτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 78′ πάλι με το ίδιο παίκτη που πλάσαρε αφού πρώτα πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά ο αρχηγός του Ατρόμητου πάνω στη γραμμή θα σώσει την ομάδα του. Στο 87′ ο Αμφίλοχος θα κερδίσει πέναλτι σε χέρι του Καζανά  την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μπεκατώρος και θα διαμορφώσει το τελικό 3-1.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καραδήμας, Κάκκος Β., Παπαδόπουλος Α., Πετσίνης Χ., Καζανάς, Καλαβριζιώτης (60’ Μανδέλος), Ευθυμιόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος (75’ Μαγγιώρος), Σκανιάς (65’ Ταμπάκης), Παπαποστόλου.
Το φίλμ του αγώνα:
4’ Σέντρα του Παπαποστόλου στον Σκανιά πρόλαβε την τελευταία στιγμή το πλασέ του και έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λιανός.
20’ ΓΚΟΛ 1-0. Πάσα του Ευθυμιόπουλου στον Παπαποστόλου που έξω από την περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.
40’ ΓΚΟΛ 2-0. Φάουλ του Παπαποστόλου. Καλαβρουζιώτης με κεφαλιά πηδώντας πιο ψηλά από όλους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
47’ ΓΚΟΛ 3-0. Κάθετη πάσα του Καλαβρουζιώτη στον Αλεξόπουλο που με ψύχραιμο πλασέ τριπλασίασε τα τέρματα του Ατρομήτου.
60’ Σουτ του Τσιούνη από αριστερά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καραδήμα.
78’ Λάθος του Πετσίνη, κλέβει ο Τσιούνης, περνάει και τον τερματοφύλακα από πλάγια αριστερά, πλασάρει και πάνω  στη γραμμή διώχνει εντυπωσιακά ο Καζανάς.
80’ Κάθετη πάσα του Μανδέλου στον Ευθυμιόπουλο που σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαπάτη.
87’ ΓΚΟΛ 3-1. Σουτ του Τσιούνη βρήκε στα χέρια του Καζανά και καταλογίζεται πέναλτι. Το εκτελεί εύστοχα ο Μπεκατώρος.
88’ Δυνατό σουτ του Παπαποστόλου από το ύψος της περιοχής στο οριζόντιο δοκάρι.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...