«Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση»

«Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση»
Στην εκτίμηση ότι, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση προβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με την «Κουμουνδούρου», η ισχνή κοινοβουλευτική πλειοψηφία μέσα στο Κοινοβούλιο δεν αντιστοιχεί στην τεράστια κοινωνική πλειοψηφία που αντιστέκεται στη συνέχιση της ίδιας πολιτικής λιτότητας, ύφεσης και ανεργίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τα περί αναδόμησης του κυβερνητικού σχήματος επισημαίνει, πως κανένας ανασχηματισμός δεν μπορεί «να διορθώσει αυτή την εικόνα αποσύνθεσης, κανένα εσωκομματικό ξεκαθάρισμα και κανένα νέο επικοινωνιακό τερτίπι δεν μπορεί να δώσει πρόσθετη τεχνητή στήριξη στο πτώμα του μνημονίου».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι, επαναλαμβάνει τους ίδιους εκβιασμούς για τη δραχμή που επανέλαβε προεκλογικά, προσπαθώντας να κρύψει την απουσία οποιασδήποτε πολιτικής πρότασης για την Ευρώπη που να διαφοροποιείται κατ’ ελάχιστο από την πολιτική Μέρκελ.

Επιρρίπτει ευθύνες και στους άλλους δύο κυβερνητικούς εταίρους, υπογραμμίζοντας πως ο κ. Βενιζέλος σε λίγο θα μείνει μόνος του στο ΠΑΣΟΚ να υπερασπίζεται το νέο Πρωθυπουργό του μνημονίου και να απολογείται για τις δικές του εγκληματικές ευθύνες.

Συμπληρώνει δε πως «ο κ. Κουβέλης προσπαθεί μάταια να βρει τρόπους να διαφοροποιηθεί από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όταν είναι και οι τρεις δέσμιοι της ίδιας πολιτικής».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...