Ξεκίνησε η αξιολόγηση των προτάσεων ένταξης στο ΕΣΠΑ μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ξεκίνησε η αξιολόγηση των προτάσεων ένταξης στο ΕΣΠΑ μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Ξεκίνησε η διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων που έχουν υποβληθεί για ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το περασμένο Σάββατο στο Επιμελητήριο Αχαΐας, όπου και πραγματοποίησε επίσκεψη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο κ. Κατσιφάρας επισκέφθηκε το χώρο προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων η οποία και αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου στα τέλη Αυγούστου.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνει μεγάλη σημασία στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση. Όλα θα πρέπει να γίνουν με διαφάνεια, αξιοπρέπεια και σεβασμό στην κάθε πρόταση και στον κάθε επιχειρηματία. Έχουμε κάνει όλα τα βήματα και έχουμε θέσει όλες τις βάσεις που χρειάζονται για να προχωρήσουμε στο σωστό δρόμο» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης στους αξιολογητές, ενώ είδε από κοντά πως γίνεται η διαδικασία αξιολόγησης, όπως του την παρουσίασε η διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Μάγδα Πετροπούλου.

Παράλληλα ο Α. Κατσιφάρας, ευχήθηκε καλή δύναμη στους αξιολογητές και τους επεσήμανε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα βρίσκεται στο πλευρό τους προκειμένου να τους βοηθήσει σε ο,τιδήποτε χρειαστούν.

Από τον περασμένο Μάιο, όταν και ολοκληρώθηκε η υποβολή των προτάσεων μέχρι και σήμερα, πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος νομιμότητας των προτάσεων που υπεβλήθησαν και το Σάββατο ξεκίνησε η αξιολόγηση αυτών των προτάσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις για την ένταξη στο Πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται πως για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα έχει διατεθεί το χρηματικό ποσό των 22,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής, Δημήτρης Καραβίδας, και ο Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Λυκούργος Σταματελάτος.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...