Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας με τον Ολυμπιακό…

APOLLON-LOGO vectorizedΟ εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας την ερχόμενη Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 7μ.μ. με τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης για το 2012 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα αποτελέσει μια αθλητική γιορτή για τη μπασκετική Πάτρα και όχι μόνο.

Έτσι η Διοίκηση του Απόλλωνα σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επικρατήσει εντός και εκτός του γηπέδου απόλυτη ηρεμία και να μη σκιαστεί με κανέναν τρόπο το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός και παρακαλεί λοιπόν όλους τους φιλάθλους μας να συνδράμουν και αυτοί θετικά στην όλη αυτή προσπάθεια.

Για την επιτυχία αυτού του στόχου ανακοινώνεται ότι:

  1. Θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο από την Αστυνομία όσο και από την ιδιωτική εταιρία ασφαλείας με την οποία έχει συνεργασία ο Απόλλωνας.
  2. Θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου
  3. Η διάθεση όλων των εισιτηρίων θα γίνει μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερομένου και την καταγραφή των στοιχείων του στο στέλεχος του εισιτηρίου
  4. Κάθε ενδιαφερόμενος φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευθεί έως 3 εισιτήρια για αντίστοιχα 3 άτομα (με τις αντίστοιχες ταυτότητες)

Επίσης για την ομαλή διάθεση των εισιτηρίων η Διοίκηση του Απόλλωνα ανακοινώνει ότι:

  • τα φοιτητικά-μαθητικά εισιτήρια (για τις κερκίδες Γ-Δ, χωρίς καρεκλάκι) καθώς και τα εκπτωτικά εισιτήρια για τους κατόχους εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανιώνιο, θα διατίθενται αποκλειστικά από τα γραφεία του Απόλλωνα (Αριστοτέλους 11, τηλ 2610643712), από την Παρασκευή 4/1/2013 έως και το Σάββατο 12/1/2013 10π.μ.-1μ.μ. πλην Κυριακής.
  • Τα υπόλοιπα προς διάθεση εισιτήρια θα διατεθούν:
    1. Από τα γραφεία του Συλλόγου έως τη Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 4μ.μ.
    2. Από τα καταστήματα των κ.κ. Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 268) και Φίλιππου Καμίση (Κορίνθου & Πλ. Γεωργίου) μέχρι και τη Δευτέρα 21/1/2013
  • Το απόγευμα πριν τον αγώνα δε θα γίνει διάθεση εισιτηρίων

 

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι:

Κερκίδα Α (καρεκλάκια έναντι πάγκων ομάδων): 25€ (περιορισμένος αριθμός)

Κερκίδα Β (καρεκλάκια όπισθεν πάγκων ομάδων): 20€

Κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι): 15€

Φοιτητικά – Μαθητικά: 10€ (περιορισμένος αριθμός)

 

Η Διοίκηση του Απόλλωνα παρακαλεί τους φιλάθλους όπως φροντίσουν για την έγκαιρη προμήθεια του εισιτηρίου τους καθώς όσο το δυνατό νωρίτερα προσέλευσή τους στο γήπεδο ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο εξυπηρετώντας τον απαραίτητο αυστηρό έλεγχο από τη Αστυνομία αλλά και τον λεπτομερή έλεγχο/ακύρωση των εισιτηρίων μέσω του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης εισιτηρίων του Απόλλωνα με τη χρήση barcode.

 

Για τους κατόχους διαρκείας θα γίνει έγκαιρα σχετική λεπτομερής ανακοίνωση για τον τρόπο εισόδου τους στο γήπεδο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...