« Συνεχίζουμε τη δημοπράτηση μεγάλων έργων υποδομής»

«Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης και ακολούθως την ωρίμανσή του, ένα ακόμα έργο στο Δήμο Δωρίδος εισέρχεται στο στάδιο της υλοποίησης. Πρόκειται για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας Ερατεινής, μία παρέμβαση εξαιρετικής σημασίας για την περιοχή της, καθώς με τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν θα ενισχυθεί η οδική ασφάλεια και κατ’ επέκταση η καθημερινότητα των πολιτών. Ο σχεδιασμός επικεντρώνεται σε επικίνδυνα σημεία του δικτύου του οικισμού, αποσκοπώντας στη μείωση των ατυχημάτων.

Η Ερατεινή αλλάζει, ο Δήμος Δωρίδος αλλάζει. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα και   με τη μεθοδική δουλειά των υπηρεσιών μας να δημοπρατούμε μεγάλα έργα υποδομής».

Αυτό δήλωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, κ. Μανώλης Μαυρομμάτης, με αφορμή την προκήρυξη δημοπράτησης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ ΔΩΡΙΔΟΣ», προϋπολογισμού 1.730.000€, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά σε στοχευμένες επεμβάσεις – βελτιώσεις – τροποποιήσεις επί του υφιστάμενου αστικού οδικού δικτύου, που θα οδηγήσουν στη γρήγορα και σωστή απομάκρυνση των όμβριων υδάτων με αποτέλεσμα να εξαλειφθούν τα πλημμυρικά φαινόμενα, δημιουργώντας συνθήκες ασφάλειας στην κίνηση οχημάτων και πεζών, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεισφέρουν οι διαβάσεις και οι ράμπες ΑμεΑ στις διασταυρώσεις των οδών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...