Ξεκινά η δίκη της Ειρήνης για την κοκαΐνη – Δηλώνει αθώα και μιλά από τη φυλακή του Χονγκ Κονγκ

Ξεκινά η δίκη της Ειρήνης για την κοκαΐνη – Δηλώνει αθώα και μιλά από τη φυλακή του Χονγκ Κονγκ

Τον εφιάλτη που ζει στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ περιέγραψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου που είχε συλληφθεί για κατοχή και εμπόριο κοκαΐνης στο αεροδρόμιο της Ασίας.  

Η Ειρήνη δηλώνει αθώα αθώα και υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως μετέφερε κοκαΐνη στις αποσκευές της. «Δεν γνώριζα πως μετέφερα ναρκωτικά. Σοκ έπαθα. Δεν κατάλαβα πως είχε διπλό πάτο. Δεν κατάλαβα το βάρος», λέει για τα 2,5 κιλά κοκαΐνης που είχε στις αποσκευές της.  

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σε σύνδεση μέσω του δικηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου, υποστήριξε ότι την «παγίδευσε ένας Ρουμάνος φίλος της» από τη Μυτιλήνη  

Η δίκη της Ειρήνης ξεκινά σε ένα μήνα, τις 7 Μαρτίου και αναμένεται να διαρκέσει μία εβδομάδα. Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει ο ίδιος ως μάρτυρας υπεράσπισης.  

Στο Χονγκ Κονγκ  αναμένεται να ταξιδέψουν για να παρευρεθούν στη δίκη και οι γονείς της.  

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Να τους πω ότι από τη δική τους συμπαράσταση παίρνω τεράστια δύναμη. Μου λείπει πάρα πολύ η μητέρα μου και ο πατέρας μου και ο μικρός μου αδερφός που έχω να τον δω και να του μιλήσω αρκετό καιρό. Πιστεύω ότι Ο Θεός ξέρει την αθωότητα μου και όλο αυτό το πράγμα είναι ένας Γολγοθάς και κάποια στιγμή θα έρθει και η λύτρωσή. Η λύτρωσή μου θα έρθει τον επόμενο μήνα πιστεύω κι αυτό παρακαλάω κιόλας τον Θεό.  

Κατάθεση-κλειδί θεωρείται αυτή του επικεφαλής του τελωνείου στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ο οποίος θα κληθεί να περιγράψει την πρώτη αντίδραση της Ειρήνης όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά στο σακίδιό της. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/353441-Xekina-e-dike-tes-Eirenes-gia-ten-kokaine-Delonei-athoa-kai-mila-apo-te-phylake-toy-CHongk-Kongk ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...