Γ. Καπεντζώνης: «Ο αγώνας για καλύτερες υπηρεσίες του Δήμου δεν πρέπει να έχει τέλος»

«Μετά την κατασκευή της νέας δεξαμενής, ο Δήμος Δωρίδος προχωρά σε νέα παρέμβαση στην Τοπική Κοινότητα της Σεργούλας, εκσυγχρονίζοντας το δίκτυο ύδρευσης. Καθημερινά εργαζόμαστε για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες, σε έναν αγώνα που γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να έχει τέλος».

Με την παραπάνω δήλωση ο Δήμαρχος Δωρίδος ανακοινώνει την εγκατάσταση του αναδόχου και την έναρξη των εργασιών του έργου βελτίωσης υποδομών του δικτύου  ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Σεργούλας, της Δημοτικής Ενότητας Ευπαλίου, προϋπολογισμού 59.989,05 ευρώ, από πόρους που προέρχονται από αντισταθμιστικά των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, θα κατασκευαστεί νέο δίκτυο ύδρευσης από την θέση «Γρούμη», όπου υπάρχει νέα δεξαμενή αποθήκευσης, έως τη θέση της υφιστάμενης δεξαμενής που τροφοδοτεί τμήμα του οικισμού της Σεργούλας, συνολικού μήκους 1.300 μ. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες υδραυλικές συνδέσεις που θα απαιτηθούν, ενώ επισημαίνεται ότι οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με την σημερινή κατάσταση των ορίων των παρακείμενων ιδιοκτησιών.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος με αφορμή την έναρξη των εργασιών, ευχαριστεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Μαυρομμάτη και  τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για την ωρίμανση του έργου καθώς και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σεργούλας κ. Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου για τη συνεργασία του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...