Ξενοδόχος: Δεν φιλοξενούμε ζώα και γκέι

Ξενοδόχος: Δεν φιλοξενούμε ζώα και γκέι

Θυελλώδεις αντιδράσεις έχει εγείρει στην Ιταλία η άρνηση ξενοδοχείου στην Καλαβρία να φιλοξενήσει δύο ομοφυλόφιλους πελάτες.

Ειδικότερα, ο ξενοδόχος είχε συμφωνήσει να νοικιάσει σουίτα με πισίνα σε δύο νεαρούς άνδρες από τη Νάπολη. Ομως, όταν κατάλαβε τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους άλλαξε γνώμη. «Είναι η πρώτη χρονιά που νοικιάζουμε τους χώρους μας, λυπάμαι αν μπορεί να μοιάσω άξεστος, αλλά δεν δεχόμαστε ζώα και γκέι», ανέφερε στο email που τους έστειλε, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Οι δύο άνδρες ενημέρωσαν απευθείας την πλατφόρμα booking.com, μέσω της οποίας είχαν κάνει την κράτηση και το θέμα πήρε διαστάσεις.

«Μου ήρθαν αμέσως στο νου οι διώξεις του ναζισμού και του φασισμού, όταν πολλοί έμποροι έγραφαν ότι στα μαγαζιά τους δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε σκύλους και Εβραίους», είπε ένας από τους δυο νέους και πρόσθεσε ότι κανένας δεν πρέπει να νιώθει αποκλεισμένος και μη αποδεκτός.

Οργή και αποδοκιμασία εξέφρασαν χρήστες των social media, σχολιάζοντας αυτή την είδηση, ενώ η οργάνωση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων Arcigay της Νάπολης, ζήτησε να αποκλεισθεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο από όλες τις διαδικτυακές πύλες τουριστικού περιεχομένου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/294111-Xenodochos-Den-philoxenoyme-zoa-kai-gkei ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...