Ξεπέρασαν και το εμπόδιο της ΑΛΦΑ οι Έφηβοι του ΠΑΣ

Ξεπέρασαν και το εμπόδιο της ΑΛΦΑ οι Έφηβοι του ΠΑΣ
ΑΛΦΑ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 65-67
Σημαντική εκτός έδρας νίκη στην 1η αγωνιστική του ΄Β γύρου του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου, καθώς ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησαν της ΑΛΦΑ στην παράταση με σκορ 65-67 και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου διάβασαν καλά το παιχνίδι και με πλουραλισμό στην επίθεση πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά 12 πόντων. Ίδια εικόνα και στο 3ο δεκάλεπτο με την ομάδα της Ναυπάκτου να κρατά σταθερά μια διαφορά στο σκορ κλείνοντας το δεκάλεπτο προηγούμενη με 8 πόντους 36-44. Στο 4ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο σκορ στήνοντας παγίδες στα ¾ του γηπέδου και με την ανοχή των διαιτητών πίεζαν στα όρια του φάουλ πετυχαίνοντας εύκολους πόντους από κλεψίματα. Παράλληλα στο σημείο αυτό εκμεταλλευτήκαν τα λάθη των φιλοξενουμένων καθώς και τα διπλάσια σφυρίγματα στα φάουλ που πήραν, με συνέπεια να στείλουν το ματς στη παράταση παρόλο που 4 λεπτά πριν τη λήξη βρίσκονταν 10 πόντους πίσω στο σκορ. Εκεί οι παίκτες του ΠΑΣ μπήκαν αποφασισμένοι και με σωστές επιλογές στην επίθεση πήραν δίκαια τη νίκη.
Αξίζει να σημειώσουμε πως με την εφηβική ομάδα αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος, οι παίδες Παπούλιας Γ. και Φούντας Γ, εξαιτίας της απουσίας για διαφόρους λόγους τεσσάρων (4) εφήβων, γεγονός που δείχνει το βάθος στον πάγκο της ομάδας των Εφήβων. Για ένα ακόμη ματς σκόραραν αρκετοί παίκτες, εννέα (9) τον αριθμό, με πρώτο σκόρερ τον Παπαθανασίου με 14 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τσάτσος και Λαούρδας που σημείωσαν 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Τέλος ιδιαίτερη βοήθεια έδωσε ο Μπαλάσκας που έκανε πολύ καλή δουλειά στην άμυνα καλύπτοντας αρκετούς χώρους αλλά και στην επίθεση που έδωσε λύσεις σκοράροντας 7 πόντους αλλά και ο Μισσός που στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού με ψυχραιμία πέτυχε το καλάθι που έδωσε προβάδισμα ενός (1) πόντου 10 δεύτερα πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Τριανταφύλλου, Λαούρδας 11(1), Γκοτσόπουλος 3, Παπούλιας Γ. 8, Τσάτσος 12, Παππάς, Φούντας Γ.Ν 1, Μπαλάσκας 7(1), Μισσός 4, Παπαθανασίου 14, Φούντας Γ.Β., Παπούλιας Ν. 7.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...