Ξεπέρασε τους 17.000 εμβολιασμούς το εμβολιαστικό κέντρο του Γ.Ν.Ν Μεσολογγίου (συνολικό ποσοστό πάνω από 60%) και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Το εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου αποτελεί πρότυπο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνο επισημαίνει με μήνυμά του ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αιτωλ/νίας Άρης Τριβλής.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

“Συγχαρητήρια στον διοικητή του Νοσοκομείου. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους γιατρούς του Νοσοκομείου που παράλληλα με τα καθήκοντα της ειδικότητας τους ξεπέρασαν πολλές φορές τις δυνάμεις τους για να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί προς όφελος της δημόσιας υγείας.Συγχαρητήρια στους συναδέλφους γιατρούς ιδιώτες από Μεσολόγγι και Ναύπακτο που στα δύσκολα έβαλαν πλάτη για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Όλοι μαζί ενωμένοι πετύχαμε αυτά τα ποσοστά και είναι ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια για εμένα να είμαι Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας . Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς .Συγχαρητήρια στους Νοσηλευτές και τις Νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου μας που δίνουν κάθε μέρα μαζί μας τον καλύτερο εαυτό τους αντιμετωπίζοντας με ευγένεια και ανθρωπιά όλους τους συμπολίτες μας. Συγχαρητήρια στους διοικητικούς υπαλλήλους που υποδέχονται με υποδειγματικό τρόπο τους πολίτες και κοπιάζουν ιδιαίτερα για την ηλεκτρονική καταχώριση των αποτελεσμάτων .

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος

Είμαστε ΟΛΟΙ κρίκοι της ίδιας αλυσίδας!Είμαστε ΟΜΑΔΑ και αποδεικνύουμε κάθε μέρα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!Σε λίγο το τείχος ανοσίας θα έχει «κτισθεί» και θα πάρουμε πάλι στα χέρια μας όσα έχουμε στερηθεί … λίγο ακόμη υπομονή

Μέχρι τότε όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ Μάσκες – αποστάσεις – συχνό πλύσιμο χεριών

Το σχέδιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα πετύχει !Όλα θα πάνε κατ ευχήν στο τέλος !

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...