«Καζάνι που βράζει» ο Άρης μετά το στραπάτσο στη Λαμία- Ζήτησαν εξηγήσεις στα Μάλγαρα οι οπαδοί- Βαρύ κλίμα πριν το ματς με τον Παναιτωλικό.

Περίπου 80 φίλαθλοι του Άρη, αγανακτισμένοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδος από την Λαμία, περίμεναν στα Μάλγαρα την αποστολή της ομάδας.

Στόχος τους να μιλήσουν στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό. Έτσι όταν το πούλμαν της αποστολής έφτασε στα Μάλγαρα, περίπου στις 03:30, ζήτησαν να μιλήσουν στα μέλη της.

Αρχικά μίλησαν προς τους ποδοσφαιριστές. Ζήτησαν εξηγήσεις για τον αποκλεισμό, λέγοντας τους χαρακτηριστικά πως σε τρία 90λεπτά κόντρα στην Λαμία δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

«Δεν γίνεται να μην βάζετε γκολ στην Λαμία σε 3 παιχνίδια και να χάνετε 2 πέναλτι. Γελάει μαζί σας όλη η Ελλάδα, δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε έτσι. Είναι η τελευταία φορά που μας βλέπετε ήρεμους, την επόμενη φορά δεν θα μιλήσουμε» ήταν ορισμένα από τα λόγια τους προς τους ποδοσφαιριστές που άκουγαν χωρίς κανείς να μπορεί να απαντήσει.

Ρώτησαν τους ποδοσφαιριστές αν είναι απλήρωτοι, χωρίς να λάβουν καμία απάντηση.

Στη συνέχεια μία ομάδα φιλάθλων μίλησε με τον Άκη Μάντζιο. Ζήτησαν από τον Έλληνα τεχνικό να τους πει τι φταίει και η ομάδα βρίσκεται σε αυτό το σημείο.

Μετά από λίγα λεπτά η αποστολή συνέχισε το ταξίδι της επιστροφής προς την Θεσσαλονίκη.

πηγη allaboutaris.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...