Ξεσπά η μητέρα της Στέλλας: Ο πατέρας της δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα

Παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας από την Αγία Βαρβάρα θα δηλώσει η μητέρα της, Πόπη Εικοσπεντάκη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού που έχασε τη ζωή του όταν ο 61χρονος πατέρας του του έκλεισε τη μύτη και το στόμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα, υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά πληροφορίες το επιχείρημα ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αναμένεται να είναι η βασική υπερασπιστική γραμμή του 61χρονου την προσεχή Τρίτη οπότε και θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση», δήλωσε στον Alpha ο κ. Δημητρίου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/281598-Xespa-e-metera-tes-Stellas-O-pateras-tes-den-eiche-psychologika-problemata ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...