Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου:Προβλήματα κι ελλείψεις στο ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ !!

Δεν πρόλαβε καν να σφυρίξει το πρώτο τζάμπολ στο ολοκαίνουργιο γήπεδο μπάσκετ στην τοπική κοινότητα Ξηροπηγάδου και τα προβλήματα δεν άργησαν να φανούν.

Μιλάμε σαφώς για τις ρωγμές που έχουν ήδη προκληθεί στο τερέν του γηπέδου.Σύμφωνα με τα όσα έχουμε αλιεύσει,το πρόβλημα είναι γνωστό στην τεχνική υπηρεσία η οποία έχει ειδοποιήσει τον εργολάβο για την αποκατάσταση.

Ωστόσο,σύμφωνα με την εικόνα,το νέο γήπεδο έχει ελλειψεις σε υποδομές,όπως το τειχίο αντιστήριξης αδρανών υλικών και σε περίφραξη για την προστασία του χώρου.

Οι ίδιες πληροφορίες μας έλεγαν ότι ούτε το τειχίο προβλεπεταί από τη μελέτη,ούτε και η περίφραξη με αποτέλεσμα το έργο να φαίνεται ημιτελές και σίγουρα με πολλά προβλήματα στο μέλλον όπως τα βρόχινα νερά που θα γεμίζουν το γήπεδο,αλλά και την πλημέλεια στην ασφάλεια του γηπέδου από την έλλειψη της περίφραξης,όπως οι “εικαστικές” ανησυχίες μερικών που επιχείρησαν με γύψο να ζωγραφίσουν το τερέν



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καί να προσθέσουμε στα παραπάνω τον πιο σοβαρό κομμάτι , αυτό τής ασφαλείας των παιδιών που παίζουν.Κάντε το εικόνα, σύμφωνα με αυτά που βλέπετε στο βίντεο: δύο παιδιά διεκδικούν, κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού, την μπάλα δίπλα από την γραμμή του άουτ και με τη φορά που έχουν χάνουν την ισορροπία τους και πέφτουν πάνω στα μπάζα και στα τσιμέντα. Αποτέλεσμα; Πιθανότατος σοβαρός τραυματισμός !! Ότι πιο κακό και άσχημο!!! Καί αν ο κηδεμόνας των τραυματισμένων παιδιών κάνει μια αγωγή κατά των υπεύθυνων ας ψάξουν οι υπεύθυνοι να βρουν
    “μαύρο χιόνι να πατήσουν” . Μιλάμε για ασφάλεια αθλητικών χώρων όπου οι νόμοι είναι αυστηροί και τα προηγούμενα τραγικά περιστατικά με παιδιά που έχασαν την ζωή τους σε αθλητικούς σχολικούς και δημοτικούς χώρους , είναι πρόσφατα και αρκετά. Οι υπεύθυνοι ας πάρουν τα μέτρα τους τώρα πριν είναι αργά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...