«Ξύπνησε» ο άτυχος 12χρονος – Αρχίζει η αποσωλήνωσή του τις επόμενες ώρες

«Ξύπνησε» ο άτυχος 12χρονος – Αρχίζει η αποσωλήνωσή του τις επόμενες ώρες
Την επαναφορά από την καταστολή του μικρού Ρώσου ασθενή επιχείρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι εντατικολόγοι της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».
 Η διαδικασία του «ξυπνήματος» του 12χρονου κύλησε ομαλά και εκτός απροόπτου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο. Το επόμενο ιατρικό βήμα είναι η αποσωλήνωση του παιδιού. Σε ιατρικό συμβούλιο που έγινε σήμερα στο νοσοκομείο από νευροχειρουργούς, ορθοπεδικούς και εντατικολόγους για την κατάσταση του μικρού ασθενή, προγραμματίστηκε, επίσης, ο μικρός Ρώσος να υποβληθεί την επόμενη εβδομάδα σε ορθοπεδική επέμβαση για τραύμα που φέρει στο αριστερό του χέρι – ένα από τα 22 τραύματα που δέχθηκε στο σώμα του το άτυχο παιδί από τον Ολλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για βλάβη του τένοντα, που εκτιμάται ότι είναι απολύτως αντιμετωπίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρει τέσσερα τραύματα σχεδόν στο ίδιο σημείο στη σπονδυλική στήλη, ωστόσο, οι γιατροί δεν μπορούν να πουν ακόμη με σιγουριά αν τα τραύματα θα έχουν κινητικές συνέπειες στο 12χρονο.

Στην φυλακή για φόνο και ο αδελφός του μαχαιροβγάλτη Ολλανδού

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι το έγκλημα για τον 20χρονο Οολανδό Σιρίνο Σράιβερ ο οποίος κατακρεούργησε με 20 μαχαιριές τον 12χρονο Ρώσο στην Κρήτη. Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως και ο αδελφός του Σιρίνο είναι καταδικασμένος για φόνο και ληστεία. Όπως δημοσιεύει η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», ο 24χρονος αδερφός του Σιρίνο Σράιβερ, Λορέντζο, συνελήφθη το Μάιο του 2007 στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ για ληστεία και συνενοχή σε δολοφονία αστυνομικού και καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη.

Ο νεαρός Ολλανδός επέλεξε τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελε και στράφηκε στο έγκλημα. Τελικά συνελήφθη και καταδικάστηκε σε κάθειρξη μεταξύ 30 και 60 ετών

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τις πράξεις μου σε αυτό το έγκλημα, κυρίως στην οικογένεια του θύματος» είπε ο 24χρονος Λορέντζο, στον πρόεδρο του δικαστηρίου, προτού του ανακοινωθεί η ποινή.  «Ήμουν δειλός» φέρεται να είπε επίσης και εξέφρασε την ελπίδα να μπορέσει να προχωρήσει και να βγει καλύτερος από αυτήν την εμπειρία

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...