ΟΑΕΔ: Σήμερα η ΚΥΑ για 36.500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

ΟΑΕΔ: Σήμερα η ΚΥΑ για 36.500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας
ΟΑΕΔ: Σήμερα η ΚΥΑ για 36.500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας


26/05/2020 – 09:51

Σήμερα υπογράφεται η υπουργική απόφαση για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι 36.500 άνθρωποι θα βρουν δουλειά μέσω των συγκεκριμένων προγραμμάτων.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μέσα στον Ιούνιο τα εν λόγω προγράμματα θα αξιολογηθούν από τον ΟΑΕΔ και στο τέλος του ίδιου μήνα, όσοι επιλεγούν θα βρεθούν στις θέσεις τους.

Ο κ.Θεοδωριάκος ξεκαθάρισε, εκ νέου, ότι δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός για μείωση μισθών στο δημόσιο, ενώ διευκρίνισε ποιοι δικαιούνται ακόμα την άδεια ειδικού σκοπού. «Τη δικαιούνται όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, με παιδιά έως 15 ετών, τα οποία λόγω των ρυθμίσεων που ισχύουν, δεν μπορούν να πάνε κάθε μέρα στο σχολείο» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε κάθετος. «Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κάνουμε τους Έλληνες πραγματικά αισιόδοξους, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έφερε ο κορονοϊός» είπε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...