Οι άνθρωποι που παραιτούνται από τη δουλειά τους για να ζήσουν ως… γοργόνες!

Μια περίεργη κοινότητα «κολυμπάει» στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών με τα μέλη της, τον Ed Brown, τη Tessie LaMourea, τη Morgan Caldwell και τη Caitlin Nielse να ζουν ως γοργόνες.

Η Caitlin, επίσης γνωστή ως γοργόνα Cyanea, εγκατέλειψε τη δουλειά της το 2015 για να επικεντρωθεί στο να είναι μια γοργόνα πλήρους απασχόλησης.

gorgpetld1

Η Caitlin, ο Ed, η Tessie και η Morgan

Η βιολόγος χρησιμοποιεί την ιδιόρρυθμη περσόνα της για να προωθήσει το πάθος της για τη διαφύλαξη των ωκεανών.

Η 32χρονη περνάει το χρόνο της κολυμπώντας σε λίμνες και ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Έχει επίσης μια βιοτεχνία που κατασκευάζει χειροποίητες ουρές γοργόνας από σιλικόνη.

gorgpetld3

Και οι δύο γονείς της είναι θαλάσσιοι βιολόγοι, έτσι μεγάλωσε γνωρίζοντας πολλά για τους ωκεανούς και ξοδεύοντας πολύ χρόνο στις ακτές, αναφέρει η Caitlin.

«Όταν βγάζω την ουρά μου νιώθω λίγο άβολα. Ξαφνικά έχω πόδια και δεν ξέρω τι να κάνω με αυτά. Νιώθω πολύ αδέξια», υποστηρίζει.

gorgpetld4

Μάλιστα ο σύζυγός της, Kim Lomman, λέει με υπερηφάνεια σε όλους ότι είναι παντρεμένος με μια γοργόνα.

Για τον Ed Brown το να ντύνεται σαν γοργόνος δεν είναι απλώς ένα χόμπι αλλά έχει γίνει τρόπος ζωής.

Ο 24χρονος αυτοχαρακτηρίζεται ασεξουαλικός ενώ εργάζεται και μένει σε μια βάρκα.

gorgpetld5

Όπως αναφέρουν τα μέλη της κοινότητας η αγάπη τους για τις γοργόνες ξεκίνησε σε μικρή ηλικία όταν είδαν για πρώτη φορά της ταινία της Ντίσνεϊ με την μικρή Άριελ.

Η φοιτήτρια περιβαλλοντικής πολιτικής Tessie LaMourea παρακολούθησε ένα μαγικό σχολείο για γοργόνες στις Φιλιππίνες πριν από τρία χρόνια.

gorgpetld6

Η 24χρονη υποστηρίζει ότι έχει πολλές ανασφάλειες με το σώμα της ωστόσο όταν φοράει την ουρά της νιώθει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Συχνά κολυμπούν όλοι μαζί και φωτογραφίζονται με τις ουρές τους ενώ όπως λένε είναι ευτυχισμένοι μόνο όταν πλατσουρίζουν με τις ουρές τους.

gorgpetld7gorgpetld8gorgpetld9gorgpetld10gorgpetld11gorgpetld12gorgpetld13gorgpetld14gorgpetld15

gorgpetld2

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...