Οι αγρότες έστησαν μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης (Βίντεο & Εικόνες)

Οι αγρότες έστησαν μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης (Βίντεο & Εικόνες)

Οι αγρότες έστησαν μπλόκο στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης (Βίντεο & Εικόνες)

Τρακτέρ στην εθνικό οδό Λάρισας – Κοζάνης στο ύψος της Μελούνας, κατέφθασαν το μεσημέρι από παραγωγούς του Τυρνάβου, καθώς σήμερα ξεκινούν τα μπλόκα στη χώρα όπως είχαν αποφασίσει και οι αγρότες της Λάρισας στην πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, τόνισε ότι οι αγρότες βγαίνουν στο δρόμο και ξεκινούν έναν αγώνα ώστε να δουν λύσεις στα προβλήματα τους.

«Εμείς βγαίνουμε στο δρόμο και για να επιτύχουμε λύσεις στα προβλήματα μας, αλλά και να αποτρέψουμε τα νέα μέτρα που έχει στα σκαριά η κυβέρνηση ενάντια στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους. Θα συνεχίσουμε και φέτος τον αγώνα μας ώστε να ασκηθεί ο μέγιστος βαθμός πίεσης στη κυβέρνηση», είπε ο Ρίζος Μαρούδας, σύμφωνα με το onlarissa.

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τις αποφάσεις της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και αγροτικών συλλόγων του νομού την Τρίτη στήνεται άλλο ένα μπλόκο στην περιοχή της Αγιάς, ενώ την Πέμπτη στήνεται το μεγάλο μπλόκο της Νίκαιας Λάρισας, από τις Ομοσπονδίες Καρδίτσας, Τρικάλων και Λάρισας.

Οι αγρότες έστησαν μπλόκο στην Εθνική οδό Λάρισας - Κοζάνης - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...