Οι αγώνες των ομάδων της Ναυπακτίας στην Α1 ΕΠΣΝΑ για την 13η αγωνιστική.

Ο Ναυπακτιακός Αστέρας αντιμετωπίζει στο Παπαχαραλάμπειο τον Αμβρακικό Λουτρού θέλει να συνεχίσει με νίκες και θα τα καταφέρει αν είναι συγκεντρωμένος.Ο κόσμος της Ναυπάκτου πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να της δώσει την ώθηση για να φτάσει στους στόχους της.

 

Ο Ακράτητος θα έχει δύσκολο έργο με τον Ηρακλή Αστακού εκτός έδρας αλλά από τον φετινό Ακράτητο όλα είναι πιθανά κανείς δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις.

Ο Ατρόμητος Αντιρρίου αντιμετωπίζει το Θύριο στα Παλιάμπελα μετά το στραβοπάτημα με το Καινούριο στο Αντίρριο θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Καλός Ατρόμητος μπορεί να καταφέρει αν και έχει να αντιμετωπίσει τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Η Α.Ε. Τρικόρφου αντιμετωπίζει τον Αλυζιακό Μύτικα στο Δημοτικό στάδιο Αντιρρίου με δυο σημαντικές απουσίες τον τερματοφύλακα Κούστα που είναι τραυματίας (Θα χειρουργηθεί στο χέρι) και του Γιώργου Πετράκη είναι τιμωρημένος (επιστρέφει την επόμενη αγωνιστική).Το Τρίκορφο μπορεί να καταφέρει να πάρει την νίκη αν επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Στον αυριανό αγώνα θα είναι και τα νέα αποκτήματα της ομάδας για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου περισσότερα γι’ αυτά στο αυριανό ρεπορτάζ του αγώνα. Επίσης φήμες υπάρχουν πως ο Άλκης Φλωρόπουλος επιστρέφει στον  αυριανό αγώνα για να πάρει την θέση του τραυματία Κούστα βάζοντας την ομάδα πάνω από όλα. Απ’ ότι μάθαμε και ο Αργύρης Παπούλιας δεν έχει κανένα πρόβλημα με την επιστροφή βάζοντας και αυτός το συμφέρον της ομάδας πάνω απ’όλα.

ΔΕΙΤΕ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΕΠΣΝΑ

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ – ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ – ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

ΕΠΟΜΕΝΗ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ/ΛΙΟΥ

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΔΑΦΝΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΚΑΡΝΑΝΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ – ΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...