Οι βουλευτές του έκοψαν την καλημέρα

Οι βουλευτές του έκοψαν την καλημέρα
Και όμως την κατέθεσε! 50% μείωση της Βουλευτικής αποζημίωσης και κατάργηση 700 θέσεων συμβούλων και επιστημονικών συνεργατών από Βουλευτές, Υπουργούς, Περιφερειάρχες και Δημάρχους. 
Η πρόταση κατατέθηκε από το Βουλευτή Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την περικοπή δαπανών του δημοσίου με την υλοποίηση της, εξοικονομούνται 32 εκ. ευρώ ετησίως, ενώ με το ν/σ η μείωση των δαπανών, αφορά μόνο 1 εκ. ευρώ ετησίως.

Η κυβέρνηση ,  ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, έκανε ότι δεν άκουσε, αλλά και κανένα κόμμα δεν τοποθετήθηκε. Μάλιστα ορισμένοι από το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τη ΝΔ, έδειξαν δυσφορία . Οι σύντροφοι του από το ΠΑΣΟΚ τήρησαν τα προσχήματα και τον χειροκρότησαν. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε επιμόνως την τοποθέτηση όλων των Βουλευτών επί της προτάσεως του. Όμως την περιμένει ακόμη και από ότι φαίνεται θα την περιμένει για καιρό.

Μάλιστα πολλοί «συνάδελφοϊ» του Βουλευτή, ανεξαρτήτως κόμματος του έχουν κόψει και την καλημέρα, τον αποφεύγουν στο εντευκτήριο, αλλά ακόμη και στο διάδρομο.

ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΒΟΥΛΗΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...