Οι γονείς για την κατάσταση στον Βρεφικό σταθμό της Ιτέας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΙΤΕΑΣ

Αυτές τις μέρες μάς ενημερώνουν από το Δήμο Δελφών, ότι θα ξεκινήσει το δεύτερο τμήμα του Βρεφικού Σταθμού με το νέο έτος, ωστόσο αν λάβουμε υπόψη ότι και το πρώτο τμήμα δεν ξεκίνησε έγκαιρα, είμαστε μέσα στην αβεβαιότητα για τον οικογενειακό και επαγγελματικό μας προγραμματισμό. 

Ο Δήμος Δελφών, ενώ ήξερε από τον Ιούνιο πόσα παιδιά έχουν κάνει αίτηση, ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την έναρξη του δεύτερου τμήματος. Και πώς να γίνει αυτό άλλωστε, αφού μόλις τον προηγούμενο μήνα βγήκε προκήρυξη για τις θέσεις του απαραίτητου προσωπικού. 

Καλούμε τη Δημοτική αρχή να πάρει άμεσα θέση και να ενημερώσει υπεύθυνα για το τι γίνεται και πότε θα ξεκινήσουμε! 

Επίσης, δεν ξεχνάμε ότι βάσει προδιαγραφών το κτίριο μπορεί να καλύψει τρία τμήματα, όμως από την αρχή φαίνεται ότι ο Δήμος δεν είναι διατεθειμένος να ανοίξει τρίτο τμήμα. Απαιτούμε τώρα τη δημιουργία τρίτου τμήματος ώστε να καλυφθούν όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά της Ιτέας, είτε έχουν το voucher είτε όχι, γιατί υπάρχουν και παιδιά που έχουν μείνει απ’ έξω και γονείς που δεν έχουν κάνει καν αίτηση.

Επίσης καλούμε το Δήμο να βρει λύση για τις μέρες που λείπουν οι μάγειρες (γιατί άνθρωποι είναι και αλίμονο, κάποια στιγμή θα χρειαστεί να λείψουν). Έχει προκύψει ήδη τρεις φορές φέτος, να αναγκάζεται το προσωπικό του Σταθμού να ζητάει από τους γονείς να φέρουν φαγητό και μάλιστα σε κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις, η ενημέρωση έγινε την ίδια μέρα το πρωί! Ίδιο ζήτημα είχε προκύψει και τον Ιούλιο μια φορά (στο νηπιακό τότε τμήμα)!

Δεν θα ανεχτούμε οι ανάγκες των παιδιών μας να μπαίνουν στο ζύγι του κόστους!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΒΡΕΦΙΚΟΥ ΙΤΕΑΣ

Ιτέα, 30 Δεκέμβριου 2022



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...