Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Παρίσι (Εικόνες)

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Παρίσι (Εικόνες)

Ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στο Παρίσι η Περιστέρα Μπαζιάνα, κάνοντας ακόμη και τη Daily Mail να την αποκαλέσει σαγηνευτική. 

Η σύντροφος του πρωθυπουργού, βρέθηκε στο Παρίσι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, κατά τη διήμερη επίσκεψη της στο Παρίσι είχε την ευκαιρία να συναντήσει, μεταξύ άλλων, τη διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ αλλά και τη σύζυγο του Προέδρου της Γαλλίας, Εμάνουελ Μακρόν, και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Μπαζιανα

Με ένα μπορντό βελούδινο φόρεμα με δαντέλα στους ώμους αλλά και στο τελείωμά του, στο δείπνο των ηγετών στο Orsay Museum, ένα midi φόρεμα σε παλ ροζ χρώμα που συνδύασε με μαύρο παλτό σακάκι, κατά την υποδοχή που επεφύλαξε στον πρωθυπουργό και την ιδία το ζεύγος Μακρόν, αλλά και ντυμένη στα λευκά, στο Ελιζέ στο γεύμα που παρέθεσε η Μπριζίτ Μακρόν στις Πρώτες Κυρίες, η κα. Μπαζιάνα «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Μπαζιανα

Στους εορτασμούς βρέθηκαν αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων από όλη την υφήλιο, καθώς και διεθνών οργανισμών. Μεταξύ αυτών (85 τον αριθμό, σύμφωνα με την επίσημη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη γαλλική πλευρά) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Μπαζιανα

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/346841-Oi-entyposiakes-emphaniseis-tes-Peristeras-Mpaziana-sto-Parisi-Eikones ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...