Εορταστικό σποτ

Ο Άγιος Βασίλης φέτος είναι ομοφυλόφιλος. Η Νορβηγία γιορτάζει την επέτειο των 50 ετών από την αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας με ένα πρωτότυπο σποτ ενόψει των Χριστουγέννων.

Η διαφήμιση ξεκινά με τον Χάρι να βλέπει για πρώτη φορά τον Άγιο Βασίλη στο σαλόνι του, όπου τα βλέμματά τους συναντιούνται. Την επόμενη χρονιά, ο Άγιος Βασίλης καθυστερεί λίγο επειδή χαζεύει τον Χάρι να ροχαλίζει στον καναπέ. Η σχέση τους αρχίζει να εξελίσσεται, όμως μόνο για μία μέρα κάθε χρόνο.

Ο Χάρι νιώθει μεγάλη μοναξιά μέχρι να συναντηθούν ξανά, καθώς ο Άγιος Βασίλης δεν έχει χρόνο για εκείνον, λόγω δουλειάς. Έτσι αποφασίζει να του γράψει ένα γράμμα.

Τότε, έρχονται οι υπηρεσίες των ταχυδρομείων (Posten Norge), για να αναλάβουν τις αποστολές των δώρων στον κόσμο, ώστε τα δύο άτομα να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί.

Το σποτ είναι μια υπενθύμιση για τα δικαιώματα της LGBTQ+ κοινότητας, τα οποία δεν ήταν πάντοτε δεδομένα, με κάποια εξ αυτών συνεχίζουν να διεκδικούνται.

Η λεζάντα στο τέλος λέει: «Το 2022, θα περάσουν 50 χρόνια από τότε που έγινε νόμιμο να αγαπάς όποιον θέλεις στη Νορβηγία».

Πηγή enikos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...