Οι περίεργες δίαιτες των θρυλικών σταρ του Hollywood

Οι περίεργες δίαιτες των θρυλικών σταρ του Hollywood
Φαίνεται ότι οι περίεργες διατροφικές συνήθειες των σταρ δεν είναι φαινόμενο της εποχής, αλλά κάτι που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια.
Ναι, οι παλιοί ηθοποιοί του Hollwood ακολουθούσαν περίεργες δίαιτες κι είχαν τις δικές τους διατροφικές εμμονές. Συνέχισε να διαβάζεις και θα εκπλαγείς…

Elizabeth Taylor

Η αισθησιακή ηθοποιός, που λατρεύεται μέχρι και σήμερα από εκατομμύρια ανθρώπους, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα λιπαρά τρόφιμα. Οι μπριζόλες και τα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο αποτελούσαν τις πιο συχνές επιλογές της, όπως και η sour cream μαζί με cottage cheese. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως, είναι ότι το μεσημεριανό της γεύμα δεν ήταν κάτι παραπάνω από φρυγανιές.

Audrey Hepburn

Ενώ η διατροφή της μικροσκοπικής σταρ ήταν πλούσια σε θρεπτικά φρούτα και λαχανικά, και κατά καιρούς με ζυμαρικά, η Audrey δεν έτρωγε καθόλου πρωτεΐνη. Τόσο το κρέας όσο και τα ζυμαρικά απουσίαζαν από τα γεύματά της.

Marilyn Monroe

Διάσημη για τις καμπύλες και το σεξαπίλ της, η Marilyn προτιμούσε ένα ασυνήθιστο πρωινό. Η διάσημη ξανθιά έπινε κάθε μέρα ένα ποτήρι ζεστό γάλα ανακατεμένο με δύο ωμά αβγά. Αν τώρα αυτό αποτελούσε το μυστικό της ομορφιάς της, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Orson Welles

Ο ηθοποιός κατάφερε να χάσει πενήντα κιλά για τον ρόλο του στην ταινία Citizen Cane, τα οποία είχε αναγκαστεί να πάρει προκειμένου να υποδυθεί τον ίδιο χαρακτήρα σε μεγαλύτερη ηλικία. Πώς τα κατάφερε; Καταναλώνοντας μόνο σαλάτες, βραστά αβγά και χυμό πορτοκάλι για έναν ολόκληρο μήνα!

Maria Callas

Είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Callas είχε καταπιεί ταινία. Πρόκειται για τη λεγόμενη Tapeworm diet. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και η Callas έχασε αρκετά κιλά λόγω της τεράστιας ποσότητας ιωδίου που εφαρμοζόταν κατευθείαν στον θυρεοειδή της.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...