Οι πιο όμοιες δίδυμες του κόσμου παντρεύονται τον ίδιο άντρα!

Η Lucy και η Anna DeCinque, είναι 31 χρονών και κατάγονται από το Περθ της δυτικής Αυστραλίας. Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και αυτό η αλήθεια είναι ότι το προκάλεσαν κιόλας, καθώς στο παρελθόν είχαν αποφασίσει να κάνουν τις ίδιες αισθητικές επεμβάσεις, μέχρι και στο στήθος, ώστε να μην ξεχωρίζει η μία από την άλλη.

Το πιο παράξενο όμως δεν αφορά την εμφάνιση τους αλλά τα αισθηματικά τους. Γνώρισαν τον σύντροφο τους, Ben, στο Facebook και έχουν σχέση μαζί του -και οι δύο για όσους δεν το κατάλαβαν- εδώ και πέντε χρόνια.

Ίσως είναι και ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη, μιας και κοιμάται κάθε βράδυ με δύο γυναίκες, αν και μάλλον οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να μην έχουν την ίδια γυναίκα εις διπλούν. Η Λούσι και η Άννα όμως δεν μπορούν να κάνουν λεπτό χώρια κι έτσι μοιράζονται μέχρι και τον ίδιο άντρα.

Επιπλέον, έχουν δηλώσει ότι θα ήθελαν να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα, ώστε να μην αλλάξουν τα σώματά τους και να εξακολουθούν και μετά την εγκυμοσύνη να είναι ολόιδιες. Το ότι τα παιδιά βέβαια θα είναι και αδέρφια και ξαδέρφια ταυτόχρονα δεν το υπολογίζουν. 

Ο Ben Φροντίζει να φέρεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στις δύο γυναίκες, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του. Όταν φιλάει την μία αμέσως μετά φιλάει και την άλλη και έξω κυκλοφορούν πιασμένοι και οι τρεις από το χέρι.

Βέβαια, στην Αυστραλία είναι παράνομο το να παντρευτεί κανείς με δύο άτομα ταυτόχρονα, ακόμα και αν μιλάμε για δίδυμα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, το ζευγάρι-τρίο σκέφτεται να ταξιδέψει στο Tucson στην Αριζόνα όπου θεωρείται νόμιμο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...