Οι προτιμήσεις, οι ιδιαιτερότητες και… τα παρατράγουδα των κεντρικών προσώπων της Χρυσής Αυγής

Οι προτιμήσεις, οι ιδιαιτερότητες και... τα παρατράγουδα των κεντρικών προσώπων της Χρυσής Αυγής
Κατά τη διάρκεια των απολογιών και κατά τη διάρκεια των ερευνών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής «ξεπήδησαν» οι ιδιαιτερότητες και οι προτιμήσεις των στελεχών του κόμματος αλλά ξεκίνησαν και τα παρατράγουδα…
Προκλητική επίθεση της Ελένης Ζαρούλια σε καμεραμάν

Της Κωνσταντίνας Σοφικίτη

Τις  τελευταίες  ημέρες, η γυναίκα του αρχηγού του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Ελένη Ζαρούλια, απέδειξε ότι δε τα πάει καθόλου καλά με τους δημοσιογράφους.

Για δεύτερη φορά σήμερα επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο. Συγκεκριμένα, η κα Ζαρούλια είχε επισκεφθεί το σύζυγό της και κατά την έξοδό της από το κτίριο την ακολούθησαν οι κάμερες. Αρχικά, προσπάθησε να τις αποφύγει , όμως στη συνέχεια ,επιτέθηκε στον κάμεραμαν του MEGA και τον έσπρωξε για αρκετά μέτρα.

Το βρώμικο παρελθόν του Ι.Λαγού…

Στοιχεία που ταιριάζουν σε νονό της νύχτας και όχι σε βουλευτή , περιλαμβάνει ο φάκελος του Ι.Λαγού. Σύμφωνα με αυτά ο σκληρός χρυσαυγίτης εκπρόσωπος του λαού, έχει αναμειχθεί σε υποθέσεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος  αλλά και σε κύκλωμα διακίνησης και εκμετάλλευσης γυναικών. Ακόμη οι έρευνες κάνουν λόγο ακόμη και για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον νεαρών γυναικών. Άλλη αναφορά λέει πως ο Ι. Λαγός υπήρξε ένοπλος φρουρός σε τάνκερ γνωστού επιχειρηματία στην επικίνδυνη λόγω Πειρατείας ζώνη. Τα στοιχεία αυτά συγκεντρώνονταν εδώ και χρόνια αλλά φαίνεται ότι τα πάντα άλλαξαν μετά τις εκλογές.

«Ένα σουβλάκι παρακαλώ…»
Δυσαρεστημένος από το μενού της ΓΑΔΑ φαίνεται να ήταν ο συλληφθείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, αφού το βράδυ της Δευτέρας, απευθυνόμενος ειρωνικά στους αστυνομικούς , ζήτησε να του παραγγείλουν ένα σουβλάκι.
Φραστική επίθεση στους δημοσιογράφους ,  τους αποκαλούσαν «Δημοσιογραφάκια»

Αξίζει να αναφερθεί ότι όσοι συγγενείς και φίλοι των συλληφθέντων βρέθηκαν έξω από το κτίριο της πρώην σχολής των Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκαν οι κατηγορούμενοι για να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή, απαξίωσαν ακόμη και τους δημοσιογράφους που καλούνταν να κάνουν τη δουλειά τους, φωνάζοντάς τους «δημοσιογραφάκια» !

Λίγοι «βάρεσαν προσοχή» στο κάλεσμα…

Βέβαια μάλλον απογοητευτικό θα είναι για τη Χρυσή Αυγή το πλήθος που «υπάκουσε» και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα  για να στηρίξουν τους βουλευτές του κόμματος. Ο αριθμός των συγκεντρωμένων έξω από τα δικαστήρια, δεν ξεπερνά τους 50. Για το λόγο αυτό οι δρόμοι γύρω από τα δικαστήρια παραμένουν ανοιχτοί και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ τους περιφρουρεί και δεν αφήνει κανέναν να περάσει απέναντι.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...