Οι πρώτες ολοκληρωμένες εντυπώσεις από το PS4

Οι πρώτες ολοκληρωμένες εντυπώσεις από το PS4
Η κονσόλα έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Έρχεται η ώρα του PS4, λοιπόν. Έτσι, μετά το δημοσιογραφικό κόσμο που σας άνοιξε την όρεξη με video, φωτογραφίες σε social media και sites, και αναλύσεις, έφτασε η στιγμή να πιάσετε κι εσείς σε ελάχιστο χρονικό διάστημα (θυμίζουμε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου) τη next-gen κονσόλα της Sony.

Αυτό το αφιέρωμα, μέσω του υπογράφοντος, δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να παίξει το ρόλο του review. Κριτική που να συνοδεύεται από βαθμό σε launch κονσόλας, μοιάζει κάτι πιο άκυρο κι από άλμα στο μήκος. Δεν είναι μόνο ότι μια παιχνιδομηχανή κρίνεται σε βάθος χρόνου και, κυρίως, μέσω των τίτλων της. Παράλληλα, στην εποχή που ζούμε, οι ατέλειες διορθώνονται μέσα σε δευτερόλεπτα και οι αναβαθμίσεις πέφτουν σαν χαλάζι: αρκεί ένα patch μερικών MB.

Συνεπώς, στόχος του άρθρου, είναι να περιγράψει την εμπειρία της ομάδας του TheGang σχεδόν ένα μήνα τώρα με το PS4 (από τις 15 Νοεμβρίου).

Όσον αφορά την κονσόλα εξωτερικά, αυτή είναι πράγματι πανέμορφη. Την βάζεις δίπλα στο PS3, χοντρό ή slim, και είναι μια κλάση έξτρα. Αυτού του είδους το ασύμμετρο design, παραπέμπει σε τέχνη και ταιριάζει σε κάθε σαλόνι και δωμάτιο. Θα έλεγα ότι η εμφάνιση είναι casual αλλά και επίσημη ταυτόχρονα, πιάνοντας κάθε πιθανό target group. Αν μπατάρει; Λίγο, στη δεξιά πλευρά, στο σημείο που ανοίγετε τη συσκευή και βρίσκεται ο σκληρός δίσκος αλλά δεν το λες και πύργο της Πίζας. Στη συσκευασία, πέραν της κονσόλας εννοείται, τα δύο πιο βασικά πράγματα είναι: α) DualShock 4 ένα τον αριθμό, β) καλώδιο HDMI. Δεν σας φαίνεται βασικό το β); ΟΚ, πάντως στο PS3 δεν είχε.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...