Οι τρεις… νεαροί που θέλει πίσω ο Μαρτίνς-Σε αυτούς και ο Μάριος Βρουσάϊ

Όχι έναν, όχι δύο αλλά συνολικά τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές ζήτησε να επιστρέψουν ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13 Αυγουστου 2020

Με τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος φαίνεται να θέλει να ενισχύσει το νεανικό στοιχείο.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε γνωστά τα ονόματα των τριών ποδοσφαιριστών που ζήτησε να παραμείνουν στον σύλλογο, αν και την περασμένη χρονιά παραχωρήθηκαν με την μορφή δανεισμού.

Και οι τρεις, κάτω των 21 ετών!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μάριος Βρουσάι, Νίκολα Τσούμιτς και Ιωάννη Κωστή.

Αρχικά, ο πρώτος, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως η τρίτη επιθετική λύση των “ερυθρολεύκων”, με τον 21χρονο (γεννημένος στις 02/07/1998) να πραγματοποιεί μια γεμάτη σεζόν στην ολλανδική Βίλεμ με 29 ματς, αλλά μόλις 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Τσούμιτς, που αγωνίζεται στα εξτρέμ, είχε δοθεί δανεικός στην Ραντνίσκι, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά με 16 γκολ και 5 ασίστ σε 27 παιχνίδια στην Σερβία. Από ότι φαίνεται και με βάσει τα προηγούμενα στατιστικά, ο Μαρτίνς θα του δώσει την ευκαιρία στον Πειραιά.

Τέλος, ο νεαρός Κύπριος, Ιωάννης Κωστής, αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και τον προηγούμενο Οκτώβριο είχε αποκτηθεί στη Νέα Σαλαμίνα, όπου και συνέχισε μέχρι το τέλος της σεζόν με την μορφή δανεισμού. Εκεί έδωσε το παρών σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας μάλιστα 1 γκολ.

talentabout.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...