Οι υπάλληλοι της Βουλής απειλούν με μηνύσεις όσους γράφουν για τα προνόμιά τους

Οι υπάλληλοι της Βουλής απειλούν με μηνύσεις όσους γράφουν για τα προνόμιά τους
Τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν την τροπολογία που πρόκειται να επανακαταθέσει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αλλά και τους…. δημοσιογράφους που δίνουν στη δημοσιότητα τα προνόμια τους συζητούν αυτή την ώρα οι υπάλληλοι της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίeς του iefimerida.gr, οι υπάλληλοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν νομική στήριξη προκειμένου να αντιμετωπίσουν την επαναφορά της τροπολογιάς από τον κ. Στουρνάρα.

Παράλληλα συζητούν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον δημοσιογράφων και άλλων που αναπαράγουν συκοφαντικές πληροφορίες για τα προνόμιά τους.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών αποφάσισαν να συγκροτήσουν και ένα άτυπο γραφείο Τύπου, κάτι σαν ομάδα διαχείρισης κρίσεων, προκειμένου να απαντούν άμεσα σε δημοσιεύματα που αναφέρονται στους ίδιους και η οποία θα αναλάβει ουσιαστικά την επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

Πάντως, η πλειοψηφία των υπαλλήλων από ότι φαίνεται καταδικάζει τα προχθεσινά έκτροπα λέγοντας πως τα επεισόδια δημιουργήθηκαν από μια μικρή μερίδα υπαλλήλων.

Πληροφορίες θέλουν να εξετάζουν, τέλος, το ενδεχόμενο να δώσουν στη δημοσιότητα μόνοι τους τα εκκαθαριστικά τους, ως αντιπερισπασμό στο υπουργείο Οικονομικών που σκέφτεται να προβεί σε αυτήν την κίνηση….

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πηγή: brifingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...