Οι 3 λόγοι που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό ως ξυπνητήρι

Οι ειδικοί βέβαια λένε πως έχουν τρεις καλούς λόγους για τους οποίους καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε για ξυπνητήρι το τηλέφωνό μας.
Ελάτε, ας πούμε την αλήθεια… Πόσοι μας χρησιμοποιούμε κανονικό ξυπνητήρι ακόμα και όχι το ξυπνητήρι του κινητού μας; Με το χέρι στην καρδιά μάλλον… κανείς! Τα smartphone έχουν πολλαπλές λειτουργίες πλέον και μία από αυτές μας εξυπηρετεί και στο πρωινό ξύπνημα, με αποτέλεσμα να έχουν αντικαταστήσει και τα ξυπνητήρια.

Οι ειδικοί βέβαια λένε πως έχουν τρεις καλούς λόγους για τους οποίους καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιούμε για ξυπνητήρι το τηλέφωνό μας, αλλά να έχουμε στο κομοδίνο μας το κλασικό ρολόι.

Λένε λοιπόν, πως πολλές φορές το κινητό μπορεί να διαταράξει τον ύπνο μας, γιατί όταν το πάρουμε στα χέρια μας να το ξυπνητήρι, ενδεχομένως να μπούμε στα social media ή σε κάποιο σάιτ για μια γρήγορη ματιά στις ειδήσεις, αντί να συνεχίσουμε τον ύπνο μας ή να σηκωθούμε πιο ομάδα και όχι κατευθείαν με τα μάτια πάνω σε μια οθόνη.

Φυσικά, ελλοχεύουν πάντα οι κίνδυνοι να μην το ακούσουμε. Οι ήχοι του κινητού χτυπάνε με παρόμοιο τρόπο και ενδεχομένως να μην μπορέσουμε να το ξεχωρίσουμε μέσα στον ύπνο μας.

Πάντα «ανοιχτό» βέβαια είναι και το σενάριο να μην χτυπήσει ποτέ, γιατί πολύ απλά θα έχει τελειώσει η μπαταρία. Κάτι μάλιστα που αποτελεί πιο συχνό φαινόμενο.

gazzetta.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...