Οι Scorpions στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Οι Scorpions στην
Την «Κιβωτό του Κόσμου», μια εκκλησιαστική φιλανθρωπική μονάδα, που στηρίζει παιδιά , επισκέφθηκαν τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος «Scorpions» που βρίσκονται στην Αθήνα για συναυλίες.

Ο τραγουδιστής Klaus Meine και οι δύο κιθαρίστες Rudolf Schenker και Matthias Jabs έγιναν δεκτοί από τον εμπνευστή της «Κιβωτού», π. Αντώνιο Παπανικολάου ο οποίος τους οδήγησε στα παιδιά που τους περίμεναν με ενδιαφέρον.

Αφού ενημερώθηκαν για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της πρωτοποριακής οργάνωσης που έχει συστήσει ο Ιερέας, οι διάσημοι μουσικοί τραγούδισαν μαζί με τα παιδιά ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια τους, το «Wind of change».

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης.

Ιδρύθηκε το 1998 από τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...