Ολική ανατροπή για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου-Δείτε ολόκληρο τον αγώνα.Βίντεο

ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 69-67

Μεγάλο ματς έγινε στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ά ΕΣΚΑΒΔΕ,  με τον ΠΑΣ να κάνει ολική ανατροπή στο 2ο ημίχρονο και να νικά τους Αργοναύτες στο τέλος με δυο βολές του Βουρλούμη με σκορ 69-67.Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη συγκέντρωσης, ενέργειας και πάθους των γηπεδούχων και προηγήθηκε με 12-24 στην πρώτη περίοδο και με 31-46 στην δεύτερη έχοντας σε πολύ καλή μέρα την τριάδα των περιφερειακών της. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε ψυχωμένος στο παιχνίδι, έπαιξε καλή άμυνα σε όλο το γήπεδο, περιόρισε τα λάθη του και με υπομονή στην επίθεση ψαλίδισε τη διαφορά του σκορ, για να κλείσει το 3ο δεκάλεπτο με σκορ 55-60. Στο 4ο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και με καλή αμυντική λειτουργία πήραν κεφάλι στο σκορ 5 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Στο τελευταίο λεπτό με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο- πόντο ο ΠΑΣ προηγήθηκε με δυο βολές του Βουρλούμη με σκορ 69-67. Στην τελευταία φάση οι παίκτες του ΠΑΣ έπαιξαν καλή άμυνα και πήραν μία μεγάλη νίκη από βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας. Από τον ΠΑΣ πρώτος σκόρερ  ο Σίσκος, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, που είχε 20 πόντους ενώ σημαντική συνεισφορά είχε ο Κακούσης που φόρτωσε το καλάθι των Αργοναυτών με 15 πόντους και 5 τρίποντα, ενώ πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν ο Βαρελάς. Από τους Αργοναύτες ο Σαπλαούρας ήταν ο κορυφαίος με 25 πόντους και ο Γιάννης Παπαθανασόπουλος που σημείωσε 20.

Δεκάλεπτα: Α:12-24 Β:19-22 Γ:24-14 Δ:14-07

ΠΑΣ Ναυπάκτου (Σταθάτος): Κακούσης 15(5), Φρέγκου 12(2), Ζαμπάρας 2, Σταθάτος Π. 1, Αμπλάς 2, Γκέρς-Κουτσογιάννης, Βουρλούμης 7(1), Αναγνωστόπουλος 1, Κατσίκας, Βαρελάς 2, Σίσκος 20, Νακόπουλος 7

Αργοναύτες (Παπαθανασόπουλος): Γκρίζης Ν, Μοσχόπουλος 1, Παπαθανασόπουλος Γ. 20(2), Κουτρουμάνος 3(1), Σαπλαούρας 25(4), Ζαρκάδας, Μαρκουίζος 8(2), Καραμπέτσος, Καλαμπαλίκης 2, Παπαθανασόπουλος Δ. 2, Τραϊφόρος, Γκρίζης Γ. 6(1)

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...