Ολυμπιακός: Εκλεισε τον Χολέμπας!

Μετά τον Ραφίνια, ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία και με τον Χοσέ Χολέμπας, με τον 36χρονο μπακ να επιστρέφει στους ερυθρόλευκους.

Μετά τον Ραφίνια και ο Χοσέ Χολέμπας! Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον 36χρονο αριστερό μπακ και μέσα στις επόμενες μέρες (ή και ώρες) αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του!

Η περίπτωση του Χολέμπας είχε προκύψει εδώ και μερικές μέρες. Ο ίδιος μέσω του ατζέντη του προτάθηκε στον Ολυμπιακό μιας και κυκλοφορεί ελεύθερος και οι «ερυθρόλευκοι» εξέτασαν την περίπτωσή του.

Εν τέλει οι δύο πλευρές άρχισαν τις συζητήσεις και υπήρξε συμφωνία με τον Χολέμπας να επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μετά από 6 χρόνια!

Με τα όσα γινόντουσαν γνωστά από το ρεπορτάζ τις προηγούμενες μέρες, ο 36χρονος αμυντικός θα μπει στο rotation του Μαρτίνς με τους «ερυθρόλευκους» να κινούνται και γι’ άλλον αριστερό μπακ στην αγορά. Γιατί ναι μεν υπάρχει και ο Κούτρης στο ρόστερ, αλλά μη ξεχνάμε πως προέρχεται από ρήξη χιαστού.

Οπως και να ‘χει μέσα σε λίγα 24ωρα ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ραφίνια και τον Χολέμπας για τα άκρα του, εκεί που δεν είχε ουσιαστικά παίκτες ο Μαρτίνς για ν’ αρχισει την προετοιμασία της ομάδας, μιας και έχουν αποχωρήσει οι Ομάρ (ελεύθερος στην Γαλατά), Τσιμίκας (πουλήθηκε στην Λίβερπουλ) και Γκασπάρ (δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν).

gazzeta.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...