Ολυμπιακός: “Κόκκινος” ξανά ο Σλούκας – Ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε (pic)

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Κώστα Σλούκα και ο Έλληνας διεθνής γκαρντ επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια για τα επόμενα 3 χρόνια (2+1).  

Ολυμπιακός: "Κόκκινος" ξανά ο Σλούκας - Ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε (pic)

Η αλήθεια είναι πως τράβηξε λίγο παραπάνω, αλλά… το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Ο Κώστας Σλούκας θεωρείται και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και ενεργοποιείται το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ είχε συμφωνήσει με τους Τούρκους να λύσει το συμβόλαιό του, καθώς είχε ακόμη έναν χρόνο κλειστού συμβολαίου, άφησε και ένα καλό μέρος από τα οφειλόμενά του, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και κάνει πράξη αυτό το “εις το επανιδείν” που είχε πει το καλοκαίρι του 2015.

Ακολούθως θα ανακοινωθεί και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Επιθυμία και του ίδιου του παίκτη ήταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί ξανά, σε άλλον ρόλο, με διαφορετικές συνθήκες, στην ομάδα που τον πίστεψε (από το 2008 εκεί), ανδρώθηκε σε αυτήν και καθιερώθηκε στο κορυφαίο επίπεδο, παίρνοντας παράλληλα δύο Ευρωλίγκες, ένα διηπειρωτικό και δύο πρωταθλήματα Ελλάδας.

fosonline.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...