Ολυμπιακός: Παραμονεύει για Βρουσάι ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός θέλει να κάνει την έκπληξη παίρνοντας στην Νίκαια τον Μάριο Βρουσάι από τον Ολυμπιακό και είναι διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειαστεί για να τα καταφέρει. 

Ολυμπιακός: Παραμονεύει για Βρουσάι ο Ιωνικός

Ο Μάριος Βρουσάι δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας προπονείται με τους “κομμένους” αναζητώντας τον νέο σταθμό της καριέρας του. Οι απαιτήσεις των “ερυθρόλευκων” παραμένουν όπως άλλωστε για κάθε ποδοσφαιριστή τους σε υψηλά επίπεδα.

Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου δύο μήνες, η Ουτρέχτη είχε προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αξιώνουν 1,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ελληνα διεθνή. Ενώ η Ουτρέχτη δεν ήταν η μοναδική που προσέγγισε τον Ολυμπιακό και έλαβε ανάλογη απάντηση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Βίλεμ.Όσο λοιπόν ο Βρουσάι παραμένει στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Ιωνικός αισιοδοξεί πως μπορεί να κάνει το “κόλπο γκρόσο”. Μάλιστα η ομάδα της Νεάπολης είναι διατεθημένη να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για να αποκτήσει, με την μορφή δανεισμού, τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, έχοντας την δυνατότητα να καλύψει τις οικονομικές του απολαβές.Μέχρι ώρας τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Βρουσάι, προτιμούν την λύση του εξωτερικού. Όσο όμως δεν προκύπτει μια τέτοια λύση, ενδέχεται να στραφούν στην…ελληνική αγορά. Την περσινή σεζόν ο Βρουσάι πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ολυμπιακό, με απολογισμό ένα γκολ και τέσσερις ασίστ.

fosonline.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...