Ολόγυμνος άνδρας στα Ψηλαλώνια στην Πάτρα!Φωτό

tromaktiko (1)Απίστευτο και όμως αληθινό… Ένας άνδρας τσίτσιδος και ολόγυμνος στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, έκανε τους περαστικούς να μην πιστεύουν στα μάτια τους από αυτό που έβλεπαν.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (22/4) στα Ψηλαλώνια. Ένας άνδρας στεκόταν όρθιος σε γνωστό καφενείο – μεζεδοπωλείο της περιοχής στο πάνω μέρος της Πλατείας και τα είχε βγάλει όλα.

Ο άγνωστος άνδρας ήταν όρθιος χωρίς εσώρουχο, έχοντας αφήσει όλα τα ρούχα του πάνω στο τραπεζάκι του μαγαζιού. Στεκόταν όρθιος και με το κεφάλι ψηλά έμοιαζε κάπως σαν να προσευχόταν, σαν να μιλούσε με κάποιον που μόνο αυτός έβλεπε.

Η πλατεία είχε λίγο κόσμο, ωστόσο, τα παιδιά που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο είχαν βάλει τα γέλια, ενώ περαστικοί και άνθρωποι που έπιναν τον καφέ τους στο απέναντι μέρος της πλατείας είχαν μείνει με ανοικτό το στόμα.

Ο άγνωστος άνδρας απτόητος παρέμενε γυμνός χωρίς να δείχνει να νοιάζεται αν τον κοιτάζουν ή όχι, συνεχίζοντας να παραμιλάει στην ουσία. Τελικά καταστηματάρχες της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και δύο άνδρες των ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο λέγοντας του να βάλει τα ρούχα του.

Ο άνδρας όμως δεν τους άκουσε αρχικά και τα έβαλε μόνο όταν ένας άλλος κύριος τον πλησίασε – προφανώς γνωστός του – μιλώντας του στο αυτί. Τότε ο άνδρας σταμάτησε να παραμιλάει κάπου εκεί ψηλά γυμνός, φόρεσε τα ρούχα του ήρεμα και ωραία και ακολούθησε τους αστυνομικούς στο Τμήμα…
http://patrasevents.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...