Ομάδα άλλης κατηγορίας ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη-πρόκριση απέναντι στο Φωκικό.Ρεπορτάζ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 2

ΦΩΚΙΚΟΣ 1

Μεγάλη εμφάνιση και πρόκριση για την ομάδα του Απόλλωνα απέναντι στην ομάδα του Φωκικού ομάδα Γ’Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Ευπαλίου  έπαιξε με πάθος , ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά το πήρε αφού επικράτησε με 2-1 του Φωκικού με δύο πολύ όμορφα γκολ του στο 45+2  του Ζέρβα και στο 67’ με τον Καραγιάννη που άνοιξε λογαριασμό  με την νέα του ομάδα. Ο Απόλλωνας με τον τρόπο που έπαιξε δεν έμοιαζε για ομάδα Α’ τοπικού αλλά για ομάδα Γ’Εθνικής. Όσον αφορά την οργάνωση σε διοικητικό επίπεδο είναι υπόδειγμα και φαίνεται με μια ματιά ότι κάτι καλό συνεχίζει να γίνεται με αγάπη.

Μετά την νίκη του αυτή ο Απόλλωνας «πέταξε» εκτός από την διεκδίκηση του κυπέλλου έναν δυνατό αντίπαλο και συνεχίζει με αισιοδοξία με στόχο το τάμπλ.

Ζητάμε συγνώμη για τα προβλήματα της ζωντανής μετάδοσης όμως όλοι γίναμε μάρτυρες στην ευρύτερη περιοχή για τα προβλήματα που είχαν οι τηλεπικοινωνίες σήμερα το απόγευμα.Παρ΄ όλα αυτά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε σε λίγο βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.  

Απόλλων Ευπαλίου : Πετσίνης, Σέκα ,Ζέρβας Κ., Γεωργακόπουλος,Κοντός,Ζέρβας Γ.(70’Βήτος), Καραγιάννης(85’Δερβίση),Θανασιός, Ρουμπάτος(85’ Ψυχογιός) , Φλέγγας Γ.Ζαχαρόπουλος(32’Αποστολόπουλος)

Φωκικός: Καπετάνος,Αργυρίου ,Πολίτης,Κομκοτός, Μίχος,Αντωνόπουλος, Αλολάρι (58’Βιγιαφάνιε), Κωστακιώτης, Μπουγιώτας, Αντωνίου (80’Μπίτσα Κ.), Κορέτας.

Το φιλμ του αγώνα

12’ Ο Απόλλων Ευπαλίου ζητάει πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Ζαχαρόπουλο σε μια φα΄ση ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι υπήρχε στο ξεκίνημα της φα΄σης οφ σάιν.

14’ Λάθος γύρισμα του Θανασιού η μπάλα θα φτάσει στον Αλολάρι ο οποίος θα σουτάρει η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

13’ Σούτ του Φλέγγα αποκρούεται από τον Καπετάνο στην αριστερή του γωνία.

22’Ο Φλέγγας από πλεονεκτική θέση στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

40Όμορφη ατομική προσπάθεια του Αργυρίου σταματά στον Πετσίνη.

45+2ΓΚΟΛ Ύστερα από φάση διαρκείας ο Κ. Ζέρβας με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα περνώντας την πάνω από τον τερματοφύλακα του Φωκικού Καπετάνο ο οποίος διαμαρτύρεται προς το διαιτητή Μπούνο υποστηρίζοντας ότι έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ από τον προωθημένο και πεσμένο μέσα στην μεγάλη περιοχή λόγω τραυματισμού Γεωργακόπουλο.

48’Σουτ του Θανασιού η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

52’Σουτ του Αποστολόπουλου η μπάλα άουτ.
67’ΓΚΟΛ Ο Καραγιάννης κατεβάζει ωραία τη μπάλα και με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορού να αντιδράσει Καπετάνου.

83’ΓΚΟΛ Ο Φωκικός μειώνει το σκορ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κωστακιώτη και κοντινή κεφαλιά του Κορέτα.

89’ Οι παίκτες του Φωκικού ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κοντού πάνω στο Μπουγιώτα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...