Ομάδα για τίτλο θέλει ο Καρέρα

Ομάδα για τίτλο θέλει ο Καρέρα
Ομάδα για τίτλο θέλει ο Καρέρα


27/03/2020 – 14:44

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ στα χέρια του Μάσιμο Καρέρα μεταλλάχτηκε και ξαναέγινε κανονική ομάδα μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Ιταλός τεχνικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ένωσης για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και τη νέα σεζόν, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι ο δικέφαλος θα παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο τη νέα σεζόν.

Ο Καρέρα, άλλωστε, έχει πλέον απόλυτα κατασταλαγμένη εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το τι χρειάζεται η δική του ομάδα, ώστε να ανέβει επίπεδο.

Απ’ όσα έχει συμπεράνει ο προπονητής της ΑΕΚ κι έχει πει στους ανθρώπους της ομάδας, η Ένωση μπορεί με σωστή δουλειά και στοχευμένες προσθήκες να αφήσει πίσω της τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και η πιθανή μετακόμιση των κιτρινόμαυρων από το αχανές ΟΑΚΑ στο «κλουβί» της Ριζούπολης, προοπτική με την οποία είναι σύμφωνος και ο Καρέρα, ασχέτως αν δεν έχει γνώση του τι σημαίνει να παίζει η ομάδα στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...