Αρνείται την ήττα πεισματικά για 5η φορά, ο Φαέθων Γέφυρα και ενώ τα βρήκε σκούρα με την ισχυρή Ακράτα για 39 λεπτά , στο τέλος οι «πράσινοι» του Αντιρρίου είχαν τον τσαμπουκά για μια ακόμα ανατροπή (64-61).
Πλέον ο Φαέθων Γέφυρα διατηρεί το αήττητο (σ.σ έχει κάνει το ρεπό του) σε πέντε ματς και πλέον οδηγεί μαζί με τον Αστέρα Τέμενη την κούρσα της Α2 ΕΣΚΑΗ σε έξι αγωνιστικές.
Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς , η Ακράτα με τρίποντες απειλές και υπεροπλία κοντά στο καλάθι είχε διαρκώς προβάδισμα μεχρι το ημίχρονο (33-37).
Όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης τρία τρίποντα των γηπεδούχων ήταν αρκετά για την ολική επαναφορά. Σε συνδυασμό με τις αποβολές των Μάλη και Μπιλιάνη (είχαν λεκτικό διαπληκτισμό) η Ακράτα στερήθηκε τον σκόρερ της , γεγονός που φάνηκε στις τελικές κρίσιμες επιθέσεις που οι γηπεδούχοι είχαν εμπειρία και ψυχραιμία.
Διαιτητές οι Λιόνας και Διαμαντή
Τα 10λεπτα: 14-20, 19-17, 20-15, 11-9.
ΦΑΕΘΩΝ: Μπιλιάνης 4, Αζής 18 (2), Αμπαλάς 8 (1), Σωτηρόπουλος 17 (2), Καπόπουλος 10, Στεφανίδης 3 (1), Δελάρτας 4, Στολάκης.
ΑΚΡΑΤΑ: Τσινούκας 16 (1), Οικονομόπουλος 13, Μάλλης 18 (3), Γιαννόπουλος 2, Πετρόπουλος 2, Μανωλόπουλος 4, Βασιλακόπουλος 3 (1), Δημόπουλος 3, Βασιλάτος, Χριστόπουλος, Τάρναρης.
Η διοίκηση του Φαέθων Γέφυρα ευχαριστεί την Αντιρριώτικη επιχείρηση Force Security για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει όσον αφορά την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στους θεατές για τα εντός έδρας ματς της Α2 ΕΣΚΑΗ.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...