Ομιλία του Δημήτρη Σταμάτη στη Κατούνα

Κλιμάκιο του Kινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επισκέφτηκε χωριά των Δήμων Ξηρομέρου και Ακτίου – Βονιτσας, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους του Κινήματος και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ομιλία του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη στη Κατούνα. Ο κ. Σταμάτης στην ομιλία του μίλησε για τη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε σήμερα, η οποία είναι αποτέλεσμα της εφαρμογής του μνημονίου και εξήγησε πως η σωτηρία της χώρας μπορεί να γίνει μόνο εκτός μνημονίου και εκτός του Αγγλικού Δικαίου. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Το μνημόνιο και οι κύριοι υποστηρικτές του – Σαμαράς και Βενιζέλος – έχουν φέρει την Ελλάδα στο σημερινό αδιέξοδο. Οι Έλληνες πληρώνουν «ενοίκιο» για το ίδιο τους το σπίτι με τα χαράτσια. Οι φόροι που καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες είναι πέντε και έξι φορές πάνω από τους φόρους που πλήρωναν τα προηγούμενα έτη. Σήμερα έχουμε 1.200.000 ανέργους και κυρίως νέους ανθρώπους, οι οποίοι αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στις 18 Ιουνίου θα είναι ο τρίτος πόλος, οι εγγυητές μιας Αντιμνημονιακής Οικουμενικής Κυβέρνησης Σωτηρίας, που θα επαναφέρει την Αξιοπιστία και Ευημερία στη Χώρα και την  Υπερηφάνεια και Αισιοδοξία στους Έλληνες.»

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Σταμάτης ζήτησε από τους κατοίκους της Κατούνας να μην υποκύψουν στα ψευτοδιλήμματα, να ψηφίσουν Αντιμνημονιακά και να δώσουν την τρίτη θέση στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Με Εκτίμηση

Γραφείο Τύπου



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...