Ομπράντοβιτς: «Δεν παραδίδεται ο Ολυμπιακός, κομβική η πρόκριση με Παναθηναϊκό»

Δικαιωμένος για την προσπάθεια που κατέβαλε η Φενέρμπαχτσε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας. 

«Ήρθα στη Φενέρ πριν τέσσερα χρόνια με ξεκάθαρη ιδέα για κάποια πράγματα προκειμένου να γίνει η ομάδα από τις καλύτερες της Ευρώπης. Πιστεύω πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε, φτάσαμε στα τρία τελευταία Final Four, πήγαμε βήμα-βήμα και καταφέραμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο των φίλων της Φενέρ», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός. 

Παράλληλα ο «Ζοτς» στάθηκε στις νίκες επί του Παναθηναϊκού στα play offs και του Ολυμπιακού στον τελικό. «Τα play offs κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμφίβολα ήταν κομβικό σημείο της σεζόν για μας. Είχαμε αρχίσει να δουλεύουμε πλήρεις και καλά πριν από αυτά τα ματς και το νιώθαμε στην προπόνηση. Όταν έχεις 15 παίκτες διαθέσιμους, μπορείς να δουλέψεις όπως θες. Φυσικά ένα καλό αποτέλεσμα πάντα βοηθά και το να νικήσεις τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας, όχι μία αλλά δύο φορές, βοήθησε πολύ. Και συνεχίσαμε έτσι μέχρι τέλους. Παίζαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και μπροστά σε 20.000 θεατές. Ξέραμε πως έπρεπε να πάμε με σεβασμό στα ματς αυτά, αλλά όταν νικάς σε μια τέτοια έδρα παίρνεις αυτοπεποίθηση

», επισήμανε και πρόσθεσε: 

«Η εμπειρία που είχαμε από πέρσι στον τελικό μας βοήθησε σίγουρα απέναντι στον τελικό. Φαινόταν από την αρχή του αγώνα. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση από την αρχή και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ως το τέλος. Τελικά κερδίσαμε εύκολα, ειδικά αν αναλογιστούμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ και παλεύει ως το τέλος. Όμως αξίζαμε τη νίκη». 

Τέλος, ερωτηθείς αν για τον ίδιο αποτελεί έξτρα κίνητρο να κατακτήσει δύο σερί Ευρωλίγκες για πρώτη φορά στην καριέρα του ή να γίνει ο πρώτος με δέκα τίτλους στην Ευρώπη, απάντησε: «Σίγουρα θα ήταν κάτι καλό, αλλά το κίνητρό μου είναι να πηγαίνω στην προπόνηση και στο γήπεδο και να δουλεύω με τους παίκτες μου, γιατί αγαπώ τη δουλειά μου. Χαίρομαι που κάνω αυτό που κάνω και δεν χρειάζομαι έξτρα κίνητρο. Όσο αισθάνομαι έτσι θα συνεχίσω να τη δουλειά μου».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/286068-Omprantobits-Den-paradidetai-o-Olympiakos-kombike-e-prokrise-me-Panathenaiko ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...