Οπαδοί της Ντόρτμουντ φιλοξένησαν στα σπίτια τους οπαδούς της Μονακό (Εικόνες)

οπαδοί Ντόρτμουντ Μονακό

Το πραγματικό ποδόσφαιρο υπάρχει για να ενώνει και όχι για να χωρίζει τους λαούς. Κάτι αυτονόητο σε πολλά σημεία του πλανήτη. Φυσικά, οι οπαδοί της Ντόρτμουντ βρίσκονται στην κορυφή αυτής της πυραμίδας του ποδοσφαιρικού πολιτισμού, έχοντας δώσει τα… διαπιστευτήρια τους εδώ και δεκαετίες.

Το βράδυ της Τρίτης, το έκαναν με έναν ακόμη μεγαλειώδη τρόπο. Μετά την αναβολή του ματς με τη Μονακό, οι Γάλλοι οπαδοί… ξέμειναν στο Ντόρτμουντ, με τους περισσότερους εξ αυτών να μην έχουν που να περάσουν τη νύχτα.

Η Μπορούσια, κάλεσε μέσω Twitter τον κόσμο της ομάδας να συνδράμει απαντώντας στο hashtag #bedforawayfans, όπου οι Γερμανοί οπαδοί θα μπορούσαν να προσφέρουν στους Γάλλους τη φιλοξενία τους.

Από τα πρώτα λεπτά, η ανταπόκριση ήταν, φυσικά, τεράστια. Ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης υπήρχε κόσμος που είτε προσέφερε το σπίτι του, είτε αντίστοιχα ζητούσε για την παρέα του ένα μέρος να διανυκτερεύσει.

Οι πρώτοι τυχεροί μάλιστα, έχουν ήδη βρει τον προορισμό τους όπως φαίνεται και από τις πρώτες αναρτήσεις στο twitter.

 

πηγή: filathlos

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/279002-Opadoi-tes-Ntortmoynt-philoxenesan-sta-spitia-toys-opadoys-tes-Monako-Eikones ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...