Ορίστηκαν πραγματογνώμονες για το τροχαίο του Βασίλη Γκορτζιά – Υπό φύλαξη το μοιραίο ΙΧ

Δύο ειδικούς πραγματογνώμονες όρισε η αστυνομία για να εξετάσουν το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κι έχασε τη ζωή του ο 57χρονος Aγρινίωτης διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου, Βασίλης Γκορτζιάς, ενώ δεν αποκλείεται από αστυνομικές πηγές ο ορισμός και τρίτου τεχνικού συμβούλου από την πλευρά της οικογένειας.
Μέχρι το αυτοκίνητο να εξεταστεί, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που προσδίδει στην υπόθεση η ιδιότητα του άτυχου θύματος, φυλάσσεται από αστυνομική δύναμη ώστε ν’ αποκλειστεί η περίπτωση παρέμβασης και χάλκευσης στοιχείων.
Επίσης, σημαντικό θεωρείται το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα αίτια του θανάτου μετά τη νεκροτομή.
Ο 57χρονος υψηλόβαθμος σωφρονιστικός έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα στο 59ο χιλιόμετρο της εθνικής Ναυπάκτου Ιτέας, όταν για άγνωστους λόγους και αιτία χάθηκε ο έλεγχος του μοιραίου αυτοκινήτου κι έπεσε από ύψος στη θάλασσα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη για δολιοφθορά στο όχημα ή παρεμβολή άλλου αυτοκινήτου για την εκτροπή, ενώ όπως επίσης σημειώνεται, ο Κορτζιάς δεν πραγματοποίησε το σύνηθες τις Κυριακές δρομολόγιο του από το Αγρίνιο προς τις φυλακές, αλλά έκανε ενδιάμεσο σταθμό στο Μεσολόγγι, γεγονός που μειώνει αισθητά τοι ενδεχόμενο της στημένης παγίδας.
Θυμίζουμε πάντως ότι στο Μαλανδρίνο είχε σκοτώσει ο κρατούμενος Ίλι Καρέλι τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη τον Μάρτιο του 2014 και λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας όπου είχε μεταφερθεί και μέσα στις οποίες είχε προηγηθεί βασανισμός του, ξεσηκώνοντας τότε θύελλα διαμαρτυριών κι αντιδράσεων.

http://www.bloko.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...