Οργή για παίκτη της Μπόκα – Δείτε τι πόσταρε τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα (ΦΩΤΟ)

Οργή για παίκτη της Μπόκα – Δείτε τι πόσταρε τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα (ΦΩΤΟ)
Οργή για παίκτη της Μπόκα - Δείτε τι πόσταρε τη μέρα της κηδείας του Μαραντόνα (ΦΩΤΟ)

Οργισμένοι είναι οι φίλαθλοι της Μπόκα Τζούνιορς -και όχι μόνο- με τον νεαρό ταλαντούχο άσο της ομάδας Γκονζάλο Μαρόνι, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια χαρακτηριζόταν ως το νέο «παιδί-θαύμα» του συλλόγου.

Ενώ το λαϊκό προσκύνημα και η κηδεία του Ντιέγκο Μαραντόνα βρισκόταν σε εξέλιξη, μετά το θάνατό του την Τετάρτη (25/11) λόγω καρδιακής προσβολής, ο νεαρός μέσος αγνόησε τις ημέρες πένθους που είχε αποφασίσει η Μπόκα -με αποτέλεσμα να μην υπάρχει προπόνηση την Πέμπτη (26/11)- και πήγε για διασκέδαση με φίλους του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος «διαφήμισε» τις μίνι-διακοπές του, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, προκαλώντας την έκρηξη των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς στα κοινωνικά δίκτυα.

«Δεν το ξεχνάμε και δεν τον συγχωρούμε», «Τον λάτρευα ως ποδοσφαιριστή, αλλά αυτό που έκανε είναι ασυγχώρητο», «Δεν έχει θέση αυτός ο άνθρωπος στην Μπόκα πλέον», «Δεν σεβάστηκε ούτε τον Ντιέγκο, ούτε την Μπόκα, ντροπή του» είναι μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν άμεσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι ακριβως έκανε ο Μαρόνι την ώρα της κηδείας του Μαραντόνα; Δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram που ένας από τους φίλους του είχε ανεβάσει, στην οποία έγραφε: «Μια υπέροχη Πέμπτη», ενώ διασκέδαζε στο ποτάμι πανευτυχής. Ο Μαρόνι, προφανώς συνειδητοποιώντας από τις πρώτες αντιδράσεις την κατάληξη, διέγραψε τη φωτογραφία, αλλά ήταν ήδη αργά…

Η πρώτη αντίδραση της Μπόκα Τζούνιορς ήταν να τον αποκλείσει από την αποστολή του Κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Νιούελς και αναμένεται με ενδιαφέρον ποια θα είναι η συνέχεια.

Δείτε τι ανέβασε ο Μαρόνι και ορισμένες από τις αντιδράσεις:

Πηγή: Filathlos.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...