Ορεινή Ναυπακτία:Ετοιμάζονταν για χαρές και πανηγύρια και τους προέκυψε κηδεία.

imagesΑπίστευτο περιστατικό αυτοδικίας στο Λιβαδάκι της Ορεινής Ναυπακτίας.

Νεκρός έπεσε ένας 60χρονος στο χωριό Λιβαδάκι της Ορεινής Ναυπακτίας από τις σφαίρες του 37χρονου κουνιάδου του και το μικρό χωριό που ετοιμαζόταν για μεγάλο γλέντι βυθίστηκε στο πένθος!

Αφορμή στάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η νομή των λιβαδιών για την βοσκή των μοσχαριών των δύο ανδρών λίγο έξω από το χωριό στην περιοχή Ράχη στις 8 το πρωί, με αποτέλεσμα να υπάρξει αρχικά λογομαχία με τον 37χρονο να χτυπά την αδερφή του στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου και στην συνέχεια να πυροβολεί εξ’ επαφής τον 60χρονο γαμπρό του στο μηρό, μπροστά στα μάτια του 9χρονου γιου του θύματος!

Ο 60χρονος κρατήθηκε για λίγα λεπτά στην ζωή αλλά το τραύμα στον μηρό οδήγησε σε ακατάσχετη αιμορραγία και τελικά κατέληξε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και του 9χρονου γιου του.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο αδερφός του 37χρονου ετοιμαζόταν αύριο, Σάββατο, να παντρευτεί και να βαφτίσει το παιδί του στην εκκλησία του χωριού και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το γλέντι από σήμερα το πρωί στην κεντρική πλατεία με αρνιά και μουσική, αντ’ αυτού θα γίνει κηδεία καθώς ακυρώθηκαν όλες οι χαρές και οι τελετές.

Ο 37χρονος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει συλληφθεί ακόμη και αναζητείται από την Αστυνομία.

patrasevents.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...