Ο πρόεδρος της Κεντρικής στο N.N. – Συναγερμός μετά μετά από επίσκεψη γυναίκας που ήταν θετική στον Covid και πήγε σε μνημόσυνο.

Συναγερμός στην Κεντρική Ναυπακτίας μετά από θετικό κρούσμα κορονοϊού σε γυναίκα που επισκέφτηκε το χωριό για μνημόσυνο. Τελικά μετά από επικοινωνία με τον πρόεδρο της κοινότητας εάν και έχει ζητηθεί ακόμη δεν έχει βρεθεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο χωριό και οι κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους προληπτικά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η γυναίκα ήρθε από την Αθήνα και την Δευτέρα έκανε τέστ όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετική. Από την πλευρά του Δήμου έχουν παρθεί τα απαραίτητα μέτρα και υπάρχει επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ .

Σε προληπτική καραντίνα μπήκαν  κάτοικοι  χωριού της ορεινής Ναυπακτίας που  ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα που επισκέφτηκε το χωριό για ένα μνημόσυνο. Η γυναίκα ήρθε από την Αθήνα και την Δευτέρα που επέστρεψε  έκανε τεστ όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετική.

Από την πλευρά του Δήμου Ναυπακτίας έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και υπάρχει επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού την Κυριακή στο μνημόσυνο βρέθηκαν περίπου 40 άτομα και τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας.

Έχει γίνει ενημέρωση σε όσους ήταν στον χωριό την Κυριακή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...